1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2018 16:30

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov otočil zápas ve druhé půli


Branky


9

Vír neudržel vedení z prvního poločasu a podlehl Jimramovu o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vír šel do vedení

Jimramov třikrát skóroval



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Petr Šenkýř: Na hřiště do Víru přijel soupeř z Jimramova. Zápas začal z obou stran opatrně, obě strany se pokoušeli nakopávanými míči za obranu překvapit soupeře. Jediná branka padla po standardní situaci a domácí se ujali vedení. Těsně před půlí se zranil domácí stopér Šenkýř a tak skončil poločas. Druhá půle začala náporem hostů ze kterého padla vyrovnávací branka a hned v zápětí i druhá. Poté se hra vyrovnala a domácí se snažili vyrovnat .Po jedné akci byl ve vápně sražen domácí útočník Kulpa a nařízený pokutoví kop. K pokutovému kopu se postavil faulovaný Kulpa, ale brankař hostí penaltu chytil. Poté se domácí dostali do několika šancí ale nedokázali dostat míč do brány. Hosté v závěru přidali po standardní situaci třetí branku a bylo rozhodnuto. Zápasu by více svědčila remíza, ale Jimramov byl efektivnější v zakončení. Gratuluji soupeři ke třem bodům.Zápas výborně odpískal rozhodčí Porubka.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: První půle nám vůbec nevyšla a zaslouženě jsme prohrávali 1:0. Naopak začátek poločasu druhého vyšel na jedničku a dvěma slepenými góly jsme skóre otočili. Poté se hrál vyrovnaný fotbal se šancemi na obou stranách. Domácí se hnali za vyrovnáním, my se snažili přidat pojistku. Při penaltě Toša odčinil zaváhání při prvním gólu, nebezpečné centry V. Skoumala jsme dokázali ubránit a zápas vyhráli. Souhlasím s kolegou, že remízový zápas rozhodlo proměňování šancí, nakonec o tom fotbal je. Připojuji se k pochvale pro rozhodčího. Kluci zaslouží pochvalu za druhý poločas a těšíme se do Rožné. Závěrem přeju brzké uzdravení D. Šenkýřovi a omluva V. Skoumalovi, trošku jsem ulítnul(smích ). Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť.



Sestavy


Jiskra Vír
J. Preisler [-] - Z. Hovorka [-] , V. Sedler [-] , L. Viktorin [-] , T. Piskač [-] - D. Šenkýř [-] (37. T. Sedler [-] ) , J. Rejda [-] , J. Smolík [-] (57. V. Oliva [-] ) , V. Skoumal [-] , O. Rychlý [-] (51. V. Oliva [-] ) - M. Kulpa [-]

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - J. Štěrba [-] , L. Zavadil [-] , P. Borovský [-] , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] - M. Zavadil [-] (63. M. Zobač [-] ) , V. Dostál [-] , L. Bednář [-] - P. Sedlák [-] (81. T. Gregor [-] ) , O. Černý [-] (86. P. Sedlák [-] )

Hráči zápasu: M. Zavadil , M. Dvořák , Z. Novotný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PORUPKA František - BĚLEHRAD Jakub (N), PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Petr Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Vír se může výhrou dotáhnout bodově na Jimramov. Věřím, ale Jimramovu, že uhraje bod. Tipuji remízu 3:3.