Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2018 16:30

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Měřína rozhodlo z penalty


Branky


9

Polnička vedla v Měříně 0:2, ale nakonec odjela z prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polnička vedla v poločase

Dohrávka 14. kola mezi Měřínem a Polničkou byla na programu druhé květnové úterý. Po těžkém zápase v neděli a 4 zápasech paběrkování chtěli Měřínští konečně bodovat naplno. Vstup do zápasu ale znovu zaspali. Už ve třetí minutě propadl nakopnutý míč do rozhárané obrany a lobem ještě daleko před vápnem přehodil vytaženého gólmana domácích Štíbal. Měřínští se nepoučili a ani minutu na to jak přes kopírák zakončil Smejkal a zvýšil na 0:2 pro Polničku. Měřín se začal pomalu rozjíždět a v 8. minutě nastřelili domácí břevno, chvíli na to zakončoval nepříliš důrazně D. Kolouch ze střední vzdálenosti. Po dalším závaru ve vápně přišel smutný moment, kdy si D. Kolouch vyhodil koleno a v 11. minutě byl odnesen na nosítkách. Tlak domácích poté ochabl. Náznaky šancí přicházely z obou stran poskrovnu. Korekce skóre se dočkali domácí diváci ve 35. minutě, když po zmatcích na útočné polovině Vokoun patičkou přenechal míč Procházkovi a ten z úctyhodné vzdálenosti poslal míč dalekonosnou střelou k tyči. První poločas byl vyrovnaný jak po stránce držení míče tak i stylem, kdy se hlavně nakopávalo.

Béčko Měřína otočilo zápas

V druhém poločase přišel vyměněný tým domácích, konečně dostali na kopačky klid a vrátili se ke kombinační hře, což neslo své ovoce. Měřín začal hosty z Polničky přehrávat a tlačil se do vyrovnání. To přišlo už v 56. minutě, po faulu na Hladíka zahrával Sýkora přímý volný kop. Pěkným centrem našel útočníka Šoukala a ten hlavou překonal Chybu. A právě chyba dostával domácí do agónie, svými zákroky vychytal Sýkoru, samostatný únik Robotky a několik dalších šancí. V ojedinělé šanci podržel domácí kapitán Sysel, když pohotovým zákrokem vytlačil střelu z pravé strany. Hosté hrozili hlavně z nákopů a následně z rohových kopů. Už to vypadalo, že zápas bude dohrán nerozhodně, ale střídající Pololáník proběhl půlku hřiště a ve vápně byl faulován Polničským obráncem. Stejně jako v neděli se k penaltě postavil Robotka a poslal Měřín 10 minut před koncem do vedení. Závěr utkání se dohrával ve zběsilém tempu, ale hosté z Polničky na bod nedosáhli.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Znovu, zas a znovu… Hrozný začátek korunovalo bratrovo ošklivé zranění. Pro oko diváka zajímavý zápas, 2 obdivuhodné loby hostí, nádherný gól Procházky a v druhém poločase naše slušná hra. Kouzelník a artista Chyba mě dostával do stavu nepříčetnosti (smích)! Konečně jsme po 4 nepovedených kolech zvládli zápas a vyhráli. Krutou daň si vybíráme ve zranění, 4 hráči mimo a vypadlo nám jediné stále křídlo. Závěr sezóny bude hodně zajímavý.

TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara: Dnes jsme si zápas prohráli sami. Soupeř se herně probral ve druhé půli, kdy nás přehrával. Můžeme poděkovat gólmanovi Chybovi, který nás podržel.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - Š. Král [-] , P. Král [-] , D. Hrůza [-] , D. Jonáš [-] - M. Sýkora [-] , J. Procházka [-] (65. L. Pololáník [-] ) , D. Robotka [-] , D. Kolouch [-] (11. D. Michlíček [-] ) , M. Hladík [-] - J. Vokoun [-] -

TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] - K. Koblížek [-] , F. Kotík [-] , T. Litochleb [-] , M. Podloucký [-] , V. Moravec [-] - K. Podloucký [-] , J. Víška [-] , J. Štíbal [-] - I. Mittermayer [-] (57. Z. Lojek [-] ) , M. Smejkal [-] (12. M. Jirásek [-] ) -

ŽK: 64. F. Kotík , 70. M. Podloucký .
Hráči zápasu: J. Procházka , D. Robotka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŽILKA Jan - KOŽENÝ Marcel (N), KOHOUT Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Rezerva Měřína jasně přehraje poslední tým tabulky, jasná jednička.