Kladiváři porazili postupující Počítky


Branky


11. D. Havlík (p.) , 15. L. Filippi , 17. T. Novotný , 61. J. Miklík , 84. T. Novotný - 56. F. Toman
23

Hamry se po výhře nad Počítky posunuly na druhé místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry vstřelily tři branky

Hamry přivítaly v posledním kole soupeře z Počítek. Domácí Kladiváři hráli od začátku výborně dopředu a chtěli se dostat do vedení. V 10. minutě se dostal do vápna Lukáš Filipi, který byl faulován Landsmanem a byl nařízen pokutový kop. Ten bezpečně proměnil Dominik Havlík a domácí šli do vedení. O 5 minut později se ve vápně Počítek uvolnil Lukáš Filipi a přesnou střelou k tyči zvýšil na 2:0. Hamry hráli s chutí a soupeře k ničemu nepouštěli. V 17. minutě fauloval obránce hostí Řeháček, který měl už vidět druhou žlutou kartu, ovšem rozhodčí nechtěl vylučovat. Přímý kop zahrával Dominik Havlík, který našel přesně hlavu Tomáše Novotného a ten se nemýlil. O chvíli později vypíchl míč domácí útočník Kamil Suský a řítil se ze strany do vápna. Jeho únik zastavil Landsman, který měl také vidět druhou žlutou kartu, ovšem i zde zůstal sudí pouze u domluvy. Hamry se nenechaly rozhodit a dál hráli svoji hru. Počítky se uchylovaly pouze k nákopům, které domácí obrana sbírala.

Druhý poločas domácí kontrolovali

Druhý poločas začali aktivněji opět domácí. V 55. minutě vystihl nepřesnou rozehru Dominik Havlík, obhodil si míč kolem Odehnala a šel by sám na bránu. Ovšem obránce hostí si pomohl rukama a měla následovat červená karta. K překvapení všech nepískl rozhodčí ani faul a hosté z protiútoku vstřelili gól Tomanem. Za 5 minut vyjel na dlouhý výlet stoper Pavel Novotný, předložil balon Jaroslavu Miklíkovi a ten střelou z úhlu prostřelil vše před sebou - 4:1. Poté se hra na chvíli vyrovnala, ale žádnou branku nepřinesla. Populárního bůra přece jen Hamry zvládly, když se v 86. minutě trefil po odraženém míči Tomáš Novotný. V poslední minutě ještě rozbouřil tribuny brankář "béčka" Lukáš Benc, který vymíchal obránce a málem vstřelil šestý gól. Zápas nakonec skončil jasnou výhrou domácích kladivářů 5:1.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Odehráli jsme výborné utkání a výborné jaro. Soupeře jsme k ničemu nepustili a předvedli jsme pohledný fotbal. Dokázali jsme, že dobrý fotbal jde hrát v okresním přeboru také jenom pro radost a pro partu.

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček:



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - D. Havlík [-] , T. Jelínek [-] , P. Novotný [-] , J. Zábranský [-] (71. P. Hron [-] ) , L. Filippi [-] (63. Š. Vrša [-] ) , J. Miklík [-] , I. Sojma [-] , T. Novotný [-] , K. Suský [-] (83. L. Benc [-] ) , A. Šabart [-]

SK Transformátor Počítky
M. Martinčič [-] - P. Beneš [-] , M. Landsman [-] (46. D. Odehnal [-] ) , M. Řeháček [-] , T. Straka [-] - P. Ločárek [-] , F. Toman [-] , J. Mašek [-] (79. R. Schneider [-] ) - D. Bednář [-] (46. M. Kuřítko [-] ) , R. Halámka [-] (76. L. Sláma [-] ) , R. Blažíček [-] (54. O. Zajíček [-] ) -

Hráči zápasu: T. Pinkava , T. Novotný , J. Miklík .
Počet diváků: 106. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - TRÁVNÍČEK Jiří, LIŠKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - ROSICKÝ Jakub: 6
Občerstvení - nápoje: 7
Občerstvení - jídlo: 4
Hrací plocha: 6
Zázemí: 10
Výkon domácích - FC Hamry nad Sázavou: 8
Výkon hostů - SK Transformátor Počítky: 6

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Vojtěch Šmahel
Tip experta: výhra domácích

Počítkám o nic nejde, postup již mají v kapse a podle mě k tomu tak trošku i přistoupí. Hamry se budou chtít doma rozloučit vítězně a ještě zabojovat o druhé místo.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza