Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bláznivý zápas skončil vítězstvím Křoví


27

Hamry si prohrou v Křoví definitivně zavřeli cestu k postupu do kraje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

V Křoví bylo po celou dobu k vidění velice nadprůměrné fotbalové utkání. V předposledním kole přeboru se potkali dva gólově nejúspěšnější týmy soutěže, které měli shodně na svém kontě 74 vstřelených branek. V utkání bylo k vidění celkem 11 branek se šťastnějším koncem pro domácí. Domácí tým se od začátku utkání dostával do brankových příležitostí, avšak buď netrefil ze slibné pozice branku nebo byl proti hostující brankář. Skóre se poprvé měnilo v 12 minutě, Borák míčem za obranu našel Roštínského, který si míč zpracoval a dostal domácí do vedení. Vyrovnáno bylo o pár minut později, kdy po sporném faulu Sáry hosté zahrávali penaltu, kterou se štěstím hosté proměnili. O 4 minuty později se opět měnilo skóre, domácí opět nakopli míč za obranu, kam si seběhl L. Němec, který udělal kličku brankářovi a do prázdné branky uklidil míč, 2:1. srovnání nenechalo na sebe dlouho čekat, hosté z další akce zahrávali roh, kde si na míč naběhnul nikým nepokrytý hostující hráč a hlavou s přehledem srovnal na 2:2. Do konce prvního poločasu se již skóre utkání nezměnilo. 

Divoký závěr skončil lépe pro Křoví

Úvod druhé půlky utkání opět patřil domácím, Borák narychlo rozehrál standardku, kde našel Kaliny, který střelou na zadní tyč nedal brankářovi šanci. Srovnání na sebe opět nenechalo dlouho čekat, hosté opět zahrávali další roh, kde vyběhnutí na míč špatně vyhodnotil Karmazín, na míč nedosáhnul a hostující hráč tak s klidem srovnal na 3:3. V 63 minutě zahrával domácí Šustr přímý kop z cca 20 metrů-jeho prudkou střelu dokázal brankář ještě vyrazit před sebe, avšak k radostí domácích byl u míče nejdříve Roštínský, který opět vrátil vedení na stranu domácích. O další 4 minuty později domácí navýšili skóre utkání na 5:3 od Lukáše Němce. Na polovině hřiště šikovně vybojoval míč Kalina, který našel přesným centrem L. Němce, který postupoval sám na brankáře a lobem do prázdné branky vstřelil svůj druhý gól v utkání. V závěru utkání po zbytečných ztrátách míče od domácích se hosté dostali do několika gólových příležitostí a v krátkém čase dokázali skóre utkání srovnat na 5:5. Naštěstí domácí měli v týmu při chuti gólového Roštínského, který s následné rozehrávky dokázal vstřelit svoji třetí branku v utkání a vrátit domácím vedení na 6:5. Do konce utkání se již nic nestalo a tak 3 body po velkém boji zůstali doma v Křoví.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla: V posledním domácím utkání nás nečekalo žádné lehké utkání. Domácí tým hrál o záchranu, hosté o šanci zabojovat ještě do posledního kola o postup do vyšší soutěže. Utkání mělo velice velkou fotbalovou úroveň s 11 brankami a šťastnějším, ale zaslouženějším koncem pro domácí.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Myslím, že dnešní utkání mělo velkou kvalitu. Potkali se dva výborné týmy, které chtějí a umějí hrát fotbal, což se také potvrdilo. Všichni na hřišti předváděli velmi kvalitní výkon, bohužel však byli domácí o gól šťastnější.



Sestavy


TJ Sokol Křoví
P. Karmazín [-] - J. Borák [-] , M. Polonec [-] (90. P. Šťavík [-] ) , L. Knotek [-] , P. Bartošek [-] , M. Kalina [-] , J. Pekárek [-] , R. Roštinský [-] (90. M. Němec [-] ) , P. Šustr [-] , L. Němec [-] , Z. Sára [-]

FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - J. Kolarik [-] (60. Š. Vrša [-] ) , D. Havlík [-] , T. Jelínek [-] , P. Novotný [-] , J. Zábranský [-] , J. Miklík [-] , I. Sojma [-] , T. Novotný [-] , K. Tesař [-] , A. Šabart [-]

ŽK: 61. M. Němec , 70. J. Borák , 75. R. Roštinský , 85. M. Kalina - 43. T. Novotný , 72. A. Šabart , 75. T. Jelínek .
Hráči zápasu: R. Roštinský , L. Němec - I. Sojma .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - JUDA Jaroslav, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Martin Pokorný
Tip experta: výhra hostů

Hodně bude záležet s jakou sestavou nastoupí oba týmy. Ale ať nastane jakýkoliv scénář, věřím že Hamry si body odvezou.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Rozsochy | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Křoví musí, ale Hamry taktéž. V tomto případě věřím více Hamrům, i když výsledky domácích jsou zajímavé, všechny body poputují do Hamrů, které si brousí zuby na postup.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza