Svratka vyhrála důležitý zápas


Branky


30

Svratka porazila nebezpečné Křoví a přiblížila se záchraně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svratka vyhrála poločas o dvě branky

V 25. kole hostili fotbalisté Svratky družstvo z Křoví. Hosté patří mezi nejlepší týmy jarní sezony, kdy se z jasně poslední pozici vyšvihli k takřka jisté záchraně. I z toho důvodu nečekal domácí jednoduchý duel.

  Úvod utkání se nesl v opatrném duchu. Oba dva týmy se navzájem oťukávali. První branková situace nastala ve 23. minutě, když nejprve hosté nastřelili břevno, aby o několik vteřin později vysunul Štěpánek Zdeňka Kalinu, který v samostatném úniku skóroval. O tři minuty bylo pro domácí ještě veseleji, když po velké skrumáži dotlačil balón za brankovou čáru Štěpánek. Povedenou pasáž domácích následně korunoval v 31. minutě z pokutového kopu za nešťastnou, ale jasnou ruku Mirek Černek. Domácí po tomto gólovém uragánu polevili především v koncentraci a výsledkem byla snižující branka, když po standardní situaci zůstal nekrytý Bartošek. 

Druhá půle patřila také domácím

Druhý poločas se dal očekávat tlak hostí, kteří jsou svojí ofenzivní silou pověstní. Domácí obrana však fungovala dobře a hosty do vážných příležitostí nepouštěla. Domácí mohli zvýšit vedení, ale Karmazín povedenou střelu Kaliny neméně povedeně vyrazil. Kapituloval však proti stejnému v minutě 62. kdy mu takřka před prázdnou bránu připravil balón Štěpánek. 4:1. Tato branka rozlítila hosty, kteří se domnívali, že šlo o ofsajd a je jen zázrakem, že nikdo nešel předčasně pod sprchy. Na druhé straně následně zvonila tyčka po střele Tautermana a poté domácí brankář Šmahel vytáhl nad břevno tečovanou střelu. Konečnou podobu výsledku dal v 85. minutě Štěpánek, když napřáhl z 25 metrů a na jeho prudkou střelu k tyči byl Karmazín krátký.



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Vojta Šmahel: "Z mého pohledu zbytečně vyhrocené utkání jsme nakonec celkem jasně opanovali. Dnes jsme hosty přehráli především v rychlosti a konečně se nám dařila před finální fáze. Z individuálních výkonů musím vyzvednout dvougólové Štěpánka a Kalinu."

TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla: Do Svratky jsme odjeli bez 5 hráčů základní sestavy, což na složení základní jedenáctky to mělo velký vliv. Bohužel nás domácí tým během krátkého času třikrát potrestal a bylo o výsledku utkání rozhodnuto. Bohužel jsme domácí tým moc neohrozili a tak jsme si odvezli tentokráte prohru 5:1.



Počet diváků: 105. Rozhodčí: LANDSMAN David - DOSTÁL Tomáš, KOCOUR Erik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 5
Rozhodčí - : 6
Občerstvení - nápoje: 9
Hrací plocha: 9
Zázemí: 9
Výkon domácích - SK Svratka: 6
Výkon hostů - TJ Sokol Křoví: 3
Hráč utkání - domácí: Zdeněk Kalina
Hodnocení hráčů - domácí: Miroslav Černek - 7, Tomáš Ondra - 6, Marek Musil - 6, Zdeněk Kalina - 9, Jakub Lédl - 7, Jan Pech - 7, Jakub Řádek - 6, David Mayer - 6, Jan Mayer - 6, Petr Moučka - 6, Petr Štěpánek - 8, Vojtěch Šmahel - 6,
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Pokud přijede Křoví i s Brňáky tak zvítězí

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů