Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry zvítězily v Borech


Branky


29

Domácí Bory podlehly v domácím prostředí kladivářům o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry nastřílely domácím tři branky

Bory ustály úvodní desetiminutový tlak hostí a poté se dostaly k několika slibným šancím. Ve 22. minutě zahrával přímý kop z pravé strany Josef Starý na ten si nejlépe naběhl Josef Kujal a hlavou rozvlnil síť - 1:0. Hamry to ale nezaskočilo a hned ve 23. minutě srovnaly. Centr z levé strany si hezky zpracoval Jiří Kolarik a střelou pod padajícího brankáře srovnal - 1:1. Poté Hamry začaly opět zlobit a ve 32. minutě se již dostaly do vedení. Chybně odehraný balón zachytil Dominik Havlík a střelou k pravé tyči trestal - 1:2. Bory se do větších šancí dostávají jen těžko a srovnat skóre se nedaří. Jsou to naopak hosté, kteří v nastaveném čase navyšují skóre Jiřím Kolarikem - 1:3. Poločas tak končí 1:3 v neprospěch Borů.

Hamry kontrolovaly zápas

Do druhé půle nastoupily Hamry, tak jak skončily tu první a v 47. minutě navyšují na - 1:4, když se individuálně prosadil kapitán hostí Jan Dvořák. V 53. minutě zahrával Milan Špaček přímý kop, využil špatného postavení brankáře a poslal míč do odkryté strany branky - 2:4. Reakce hostí ale netrvala dlouho a v 57. minutě se skóre měnilo opět po brance Dominika Havlíka - 2:5. V 80. minutě ještě viděl za faul červenou kartu domácí Antonín Novotný. Hamry tak ukázaly svou kvalitu a vítězství tak bylo zasloužené.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Jaroslav Kubec: Minulý týden jsem to těžko rozdýchával, a tento víkend se potvrdilo to, že jsme opět ve starých kolejích. Opět netrénujeme, se... na to máme přece bodů dost. Prostě jsme se uspokojili, ale nějak Hoši nechápou, že to samo nepůjde.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Zápas jsme začali dobře a aktivně. Bohužel jsme z první standardky dostali gól. Naštěstí se nám podařilo brzy vyrovnat a vzápětí otočit skóre. Do poločasu jsme přidali ještě jednu branku, což nás uklidnilo. V druhé půli jsme hned přidali čtvrtý gól a i přes krátkodobý herní výpadek jsme si utkání pohlídali.



Sestavy


TJ Družstevník Bory
J. Jakubec [-] - J. Dvořák [-] (26. J. Pol [-] ) , V. Burian [-] , J. Kujal [-] (67. P. Prokop [-] ) , M. Ochrana [-] , Z. Studený [-] (77. F. Zikmund [-] ) , J. Starý [-] , P. Beneš [-] (63. A. Novotný [-] ) , J. Netolický [-] , M. Špaček [-] , V. Chalupa [-] (78. M. Zástěra [-] )

FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] (36. L. Benc [-] ) - D. Havlík [-] (88. V. Zedníček [-] ) , T. Jelínek [-] , P. Novotný [-] , J. Kolarik [-] (68. P. Hron [-] ) , J. Miklík [-] , J. Dvořák [-] , I. Sojma [-] , T. Novotný [-] , K. Tesař [-] (65. A. Zátopek [-] ) , A. Šabart [-]

ŽK: 4. J. Kujal , 38. J. Netolický , 60. J. Starý - 39. I. Sojma . ČK: 80. A. Novotný .
Hráči zápasu: D. Havlík , J. Kolarik .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - ŽILKA Jan, KŘÍŽ Bedřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip experta: výhra hostů

Kladiva jsou silným týmem a z Boru body odvezou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů