Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 13:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křoví v domácím prostředí vyhrálo


Branky


29

Křoví potvrdilo dobrou formu a porazilo Novou Ves B. V tabulce se posunulo dále od sestupových příček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o branku

Netradičně v nedělním popoledni byl k vidění zápas domácího Křoví a rezervou Nové Vsi. Utkání bylo sehráno v silném horku a tak úvod utkání se spíše odehrával v chodícím až pouťovém tempu. Do úvodní gólové šance se dostali jako první domácí, avšak pohotovým zákrokem hostujícího brankáře branka nepadla. V 15. minutě byla k vidění první branka v utkání. Při zaváhání domácí obrany se k míči dostal hostující záložník, který odcentroval míč do vápna, našel tam svého spoluhráče a hosté se dostali do vedení 1:0. O 16.minut později bylo vyrovnáno, po kombinaci L. Němec, Hodžic, který udělal kličku hostujícímu brankáři a vrátil míč zpět před branku na nikým nehlídaného Němce, který už neměl problém vstřelit branku. Hned o minutu později už mohli domácí jít do vedení, avšak střela Hodžice orazítkovala pouze břevno a tak další branka padla hned z další akce domácích, kdy si míč navedl na střelu Kalina, který technickou střelou k tyči nedal brankáři šanci, 2:1 pro domácí.

Křoví vstřelilo další čtyři branky

Úvod druhého poločasu patřil také domácím, avšak hostující brankář měl svůj den a několika skvělými zákroky držel akcie hostů ještě ve hře o body. V 75.minutě se již domácím podařilo navýšit vedení v utkání. Hosté zahrávali rohový kop, který se podařil domácím odvrátit a z následného brejku, kdy míč po pravé straně potáhnul Roštínský, přesnou přihrávkou našel Hodžice, který udělal kličku brankáři a do prázdné branky poklidil míč. V 80.minutě se nádherně kličkou uvolnil u autové čáry Hodžic, který svým přesným centrem našel na velkém vápně Kalinu, pro kterého nebyl problém technickou střelou k pravé tyči poklidit míč a navýšit tak vedení domácích na 4:1. V 82.minutě se skóre utkání měnilo opět, od pravé lajny odcentroval Plechatý do velkého vápna, kam si naběhl Němec a střelou k pravé tyči nedal hostujícímu brankáři šanci, 5:1. V závěru utkání hosté dvěma slepenými góly skóre kosmeticky upravili, avšak poslední slovo měl domácí Roštínský, který dal výsledku konečnou tenisovou podobu 6:3 pro domácí.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla: do utkání jsme chtěli vstoupit aktivně a navázat na výborné jaro. Bohužel první branku v utkání vstřelili hosté, ale nás to nepoložilo a do poločasu jsme skóre otočili v náš prospěch. Hostující brankář svými zákroky dlouho držel šance svého týmu, avšak v rozmezí sedmi minut jsme vstřelili další 3 branky a rozhodli tak o našem vítězství v utkání. Vyhráli jsme zcela zaslouženě a připsali si tak další důležité 3 body do tabulky.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík:



Sestavy


TJ Sokol Křoví
P. Karmazín [-] - P. Šustr [-] , M. Kalina [-] (89. L. Mencler [-] ) , L. Knotek [-] , R. Roštinský [-] , J. Borák [-] , D. Hodzic [-] , P. Bartošek [-] , M. Polonec [-] (77. O. Plechatý [-] ) , L. Němec [-] , Z. Sára [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - M. Novotný [-] , T. Nečas [-] , J. Nečas [-] (46. M. Klement [-] ) , J. Šandera [-] (53. V. Bureš [-] ) , J. Skalník [-] , S. Kubík [-] , D. Šatný [-] , J. Bureš [-] , M. Miluška [-] , P. Šandera [-]

ŽK: 73. P. Šustr - 66. J. Šandera .
Hráči zápasu: L. Němec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - JUDA Jaroslav, DVOŘÁK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip experta: výhra domácích

Domaci tým se chce vyhoupnout ke konci sezóny na vyšší příčku. Věřím že doma body udrží

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích