Svratka získala důležitou výhru


Branky


9. J. Pech , 27. J. Lédl , 44. D. Mayer , 66. Z. Kalina - 11. Z. Studený (p.)
28

V utkání 22. kola hostili fotbalisté Svratky Družstevník Bory. Vzhledem k vyrovnanosti v dolní polovině tabulky se jednalo o důležitý duel týmů, kteří ještě nejsou ani zdaleka zachráněni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svratka vyhrála poločas

Úvod utkání domácím vyšel a již v 9. minutě si domácí příznivci poprvé mohli zakřičet gól. Michal Moučka z půli hřiště poslal krásný balón do soupeřova vápna, který si našel Pech a hlavou dostal domácí do vedení. Z něho se neradovali příliš dlouho, když byl ve vápně fauloval hráč minulého kola Musil a nařízenou penaltu proměnil Studený. Hosty tato branka nenabudila k odvážnému výkonu, ale spíše hráli defenzivně a domácí měli hodně času na kombinaci a tím pádem i střelecké pokusy. Ve 27. minutě napřáhl z hranice vápna domácí ostrostřelec Lédl, jehož pokus sice dokázal Jakubec vyrazit, nicméně pouze nešťastně nad sebe a balón nakonec skončil v síti- 2:1. Do poločasu domácí přidali ještě jednu branku, když si na míč za obranu naběhl David Mayer a úspěšně zakončil. 3:1

Domácí navýšili skóre

Druhý poločas již domácí hráli, co potřebovali. Bory, ač se snažili s výsledkem něco udělat a druhý poločas byl z jejich strany o hodně lepší než první, domácí trpělivě a spolehlivě bránili. Veškerý odpor hostů zlomila čtvrtá branka, když Mládek posunul míč Kalinovi, který se uvolnil a jeho tvrdá střela s pomocí teče bránícího obránce skončila za zády bezmocného Jakubce. V úplném závěru mohli hosté kosmeticky upravit skóre, ale Šmahel povedeným zákrokem vychytal Novotného.   Se závěrečným hvizdem dobře pískajícího Landsmana si domácí připsali důležité tři body.


Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Vojta Šmahel: "Rozhodla první půle. V ní hosté působili ospalým dojmem a my zaslouženě vedli. Úvod druhé půle jsme si pohlídali a když jsme přidali čtvrtou branku, bylo hotovo. Velmi dobře zahrál celý tým, který ukázal svojí vnitřní sílu. Podobně jako minulý týden jsme nastoupili v dost nekompletní sestavě a o to více jsme se stmelili. Děkuji i početné divácké návštěvě za podporu."

TJ Družstevník Bory
Jaroslav Kubec:



Počet diváků: 110. Rozhodčí: LANDSMAN David - ŽILKA Jan, NOVÁK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - LANDSMAN David: 7
Hrací plocha: 8
Zázemí: 9
Výkon domácích - SK Svratka: 8
Výkon hostů - TJ Družstevník Bory: 5
Hráč utkání - domácí: Jan Pech
Hodnocení hráčů - domácí: Vojtěch Šmahel - 7, Miroslav Černek - 6, Jan Mládek - 7, Marek Musil - 6, Zdeněk Kalina - 8, Přemek Boguaj - 6, Jakub Lédl - 8, Jan Pech - 9, Jakub Řádek - 8, Michal Moučka - 7, David Mayer - 7, Jan Mayer - 7, Petr Moučka - 6,

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Oboum celkum jde o hodně,bojovné utkání kde se nakonec oba tymy rozejdou smírně

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: David Šobej
Tip experta: výhra domácích

Svratka by si v domácím prostředí měla poradit a proto tipuji jedničku.