Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankové hody v Hamrech


Branky


28

Rekordních dvanáct branek viděli diváci v Hamrech, kdy domácí vyhráli nad rezervou Bystřice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Hamry přivítaly v sobotu na svém hřišti Bystřici "B". Zápas začali lépe hosté, kteří se střelou z vápna dostali do vedení. V 21. minutě bylo srovnáno, když Jan Dvořák potáhl míč po lajně a centrovaný balon si srazil obránce do vlastní sítě. O 10 minut později šel do brejku Dominik Havlík, který předložil Jaroslavu Miklíkovi a ten se nemýlil. Hned za minutu vystihl nepřesnou rozehrávku Dominik Havlík, obešel golmana a zvýšil na 3:1. Kladiváři chtěli náskok do polašu navýšit nebo alespoň udržet, ale to se jim nepovedlo. Ve 40. minutě dorazil míč do sítě hostující útočník. Za 3 minuty stihla Bystřice dokonce vyrovnat, když prošel centr celým vápnem a na křížnou střelu Lukáš Benc nedosáhl. 

Hamry ovládly druhý poločas

 Nástup do druhého poločasu vyšel výborně domácím Hamrům. Dominik Havlík obešel obránce a přesnou střelou vrátil vedení opět na stranu domácích. V 50. minutě potáhl balon Jaroslav Miklík, posunul jej Janu Dvořákovi a ten pod brankářem zvýšil na 5:3. Divákům se fotbal musel líbit, jelikož se oba týmy snažili hrát fotbal a padalo i hodně branek. Za dalších 7 minut si narazil Tomáš Jelínek s Dominikem Havlíkem a prvně jmenovaný přidal další branku. Utkání mělo velké tempo a do šancí se dostávala obě mužstva. V závěrečných pěti minutách padly ještě 3 góly. Nejprve v 85. minutě přidal svůj druhý gól Jaroslav Miklík, který propálil brankáře přízemní střelou. Za dvě minuty se také prosadili hosté, když využili nedůrazu v domácí obraně. Na konečných 8:4 zakončil do prázdné branky Dominik Havlík, kterému předložil krásný pas střídající Pavel Hron.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Dnešní utkání se lidem muselo líbit. Obě mužstva se snažila hrát a předváděla pěkné akce, které také hodně končili vstřelenými brankami. Myslím, že jsme odehráli velice dobré utkání a měli jsme radost z předvedeného fotbalu.

SK Bystřice nad Pernštejnem B
David Čech:



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
L. Benc [-] - D. Havlík [-] , T. Jelínek [-] (85. P. Hron [-] ) , P. Novotný [-] , Š. Vrša [-] (22. K. Tesař [-] ) , J. Zábranský [-] , J. Miklík [-] , J. Dvořák [-] , I. Sojma [-] (86. A. Zátopek [-] ) , T. Novotný [-] , K. Suský [-] (65. M. Petrik [-] )

SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - P. Tomášek [-] (46. V. Svoboda [-] ) , D. Zítka [-] , R. Kadlec [-] , P. Karásek [-] , R. Špatka [-] , T. Samek [-] , D. Čech [-] , F. König [-] , Z. Sklenář [-] , M. Horák [-]

ŽK: 75. D. Havlík , 75. J. Zábranský - 84. T. Samek .
Hráči zápasu: D. Havlík , J. Miklík , J. Dvořák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KOCOUR Erik - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, TOMÁŠEK Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kladiváři na svém hřišti nezaváhají a budou brát 3 body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: David Šobej
Tip experta: výhra hostů

I když Bystřice toto kolo prohrála, tak pokud pomůže někdo z áčka, věřím v jejich výhru proti soupeři, který nyní neprožívá dobré období.