Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 16:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby zvládlo Jívoví na jedničku! Horký vstřelil čtyři branky!


Branky


38

Jívoví rozdrtilo v derby před 150 diváky Bory a posunulo se do středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Santus vstřelil tři branky

Bory nezažívají podařený vstup do jarní části sezony, ze tří utkání uhráli pouze bod. Stejně na tom před nedělním zápasem byli i domácí, ale oproti svému soupeři mají odehráno o utkání méně. Jívoví chtělo napravit předešlé domácí utkání, kdy prohrálo v derby s Křižanovem 2:4, navíc motivaci proti Borům měli obrovskou - za dva roky co působí v přeboru, se ze tří vzájemných zápasů vždy radovali z vítězství Bory. 

Oba týmy nastoupily do zápasu velmi aktivně a od začátku byl k vidění především útočný fotbal. Skóre se měnilo hned v 7. minutě. Stanislav Krejčí perfektně přečetl rozehrávku hostů, míč rozehrávajícím obráncům sebral a sám proti brankáři Jakubcovi si už poradil na výbornou, gólman si sice na balon sáhnul, ale nedokázal ho vytěsnit mezi tři tyče. Bory byly hned minimálně dvakrát v obrovské šanci na vyrovnání, ale pokaždé buď těsně minuly bránu, nebo se skvělým zákrokem zaskvěl domácí gólman Štryncl. Ve 36. minutě zpoza vápna vystřelil domácí kapitán Miroslav Koukola, Jakubec vyrazil míč pouze před sebe, kde ho dokázal vybojovat Dvořák. Ten se dostal i ke střele, tu ale vytěsnil jeden z obránců, balón se nicméně odrazil k nehlídanému Josefu Lázničkovi a ten se do něj z první opřel a zavěsil naprosto bezpečně pod břevno mimo dosah kohokoli. Jívoví bylo v tu chvíli na koni a hrozilo téměř z každé šance. 5 minut před poločasovým hvizdem se ve skrumáži před bránou hostů nejlépe zorientoval Jindřich Horký a nadvakrát propasíroval balón za Jakubcova záda. Do kabin se tak odcházelo za stavu 3:0 pro domácí Santus.

Horký druhý poločas vstřelil všechny branky

Druhá půle začala téměř stejně jako ta první, hned po pár minutách se po levé straně z obrany uvolnil Josef Požár, přes obránce se probojoval do až vápna a křížnou přihrávkou milimetrově našel Jindřicha Horkého a ten, i když už byl téměř v nulovém úhlu, dokázal míč trefit přesně tam, kam potřeboval – 4:0. Bory po čtvrtém obdrženém gólu otevřely hru a snažily se s výsledkem ještě něco udělat. Otevřená obrana však svědčila Jindrovi Horkému a dvěma brejky definitivně rozhodnul o osudu utkání. Nejprve po individuální akci v 61. minutě zkompletoval hattrick a 4 minuty na to opět po sólu zvyšoval už na 6:0. Další gól už tento jívovský kanonýr nepřidal, v 69. minutě kvůli zranění střídal brankář Štryncl a v bráně ho do konce zápasu nahradil právě čtyřgólový střelec tohoto utkání. Zbytek zápasu nabídl především snahu hostů alespoň o čestný gól, ten ale ani po pár slibných šancích nakonec nepřišel a Bory si tak z derby odvezly pouze šestigólový příděl.



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví
Vít Havelka: Po prvním zápase, kdy jsme doma prohráli s Křižanovem, jsme zkusili trochu zamíchat sestavou, což se nám osvědčilo už minule v zápase s Bystřicí, kde především druhý poločas kluci předváděli perfektní fotbal. Forma nám naštěstí vydržela i na domácí utkání a výsledek myslím mluví za vše. Nebýt toho, že šel Jindra 20 minut před koncem chytat, tak si myslím, že by ještě nějaký gól určitě přidal.

TJ Družstevník Bory
Jaroslav Kubec:



Sestavy


FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] (69. R. Šejnoha [-] ) - V. Dvořák [-] , S. Krejčí [-] , J. Požár [-] (63. D. Lukášek [-] ) , J. Horký [-] , J. Koukola [-] (55. Z. Holubář [-] ) , M. Koukola [-] , J. Láznička [-] , R. Havlíček [-] , M. Mach [-] , D. Dřímal [-]

TJ Družstevník Bory
J. Jakubec [-] , M. Zástěra [-] , L. Němec [-] (46. Z. Studený [-] ) , J. Pol [-] , J. Netolický [-] , A. Novotný [-] , M. Ochrana [-] , M. Špaček [-] , J. Dvořák [-] , V. Chalupa [-] , J. Kujal [-]

ŽK: 84. D. Lukášek , 88. V. Dvořák - 72. J. Netolický .
Hráči zápasu: J. Horký .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - PETRÍKOVIČOVÁ Tatiana, LÁZNIČKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FC Santus Jívoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Rozsochy | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Jívoví hraje doma skvěle. Bory jsou v těžké situaci, kdy potřebují každý bod. Odsud ale odjedou s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Dominik Havlík
Tip experta: remíza

Derby týmů, které se dobře znají. Budou chtít zvítězit oba týmy a podle mě padne i poměrně dost branek. Možná bych favorizoval domácí Santus, ale troufnu si trefit výsledek 4:4.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích