F. Trnka 25.
1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křoví překvapivě vyhrálo v Křižanově!


Branky


25. F. Trnka - 11. M. Němec , 42. J. Borák , 66. L. Němec , 83. D. Hodzic
33

Poslední Křoví překvapilo na hřišti druhého Křižanova a odvezlo si všechny body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křoví vyhrálo první poločas

Na půdu druhého Křižanova zavítalo poslední Křoví, a dala se tedy čekat hra kočky s myší. To by bývalo platilo, kdyby “domácí kočka” měla standardní chuť a kvalitu z posledních týdnů, a naopak “hostující myš” byla ustrašená a zahnaná v koutě bez špetky sebevědomí. Nic z toho neplatilo, hostující fotbalisté veškeré papírové předpoklady postavili na hlavu, byli po celý zápas lepším týmem a zaslouženě si odvezli všechny tři body.

 

Už úvod zápasu napověděl, že domácí nečeká lehká práce – v 11. minutě našel přetažený centr na zadní tyči nehlídaného M. Němce, který nedal Bajerovi šanci – 0:1. Odpověď Křižanova přišla necelou čtvrthodinu poté – na útok z levé strany reagoval hostující Karmazín vyběhnutím daleko z brány, ke zblokované střele se dostal Trnka a z hranice vápna ji poslal směrem na hostující břevno, od něhož se míč odrazil k prostoru brankové čáry. Hlavní rozhodčí Beneš i pomezní Petríkovičová by nechali ve hře pokračovat, platnost gólu ovšem potvrdil hostující obránce Bartošek, a ukázal tím na poměry okresních soutěží nevídané gesto fair-play. Kdo čekal, že po vyrovanání přeberou domácí otěže zápasu do svých rukou, byl hluboce zklamán. Vyložené šanci si připisovali pouze hosté – ve 42. minutě domácí odvrátili rohový kop pouze pár metrů za vápno, nechali hostujícího Boráka nerušeně si zpracovat míč a na jeho technicky dokonalou střelu neměl Bajer šanci reagovat. Hodně depresivní odchod do kabin mohl domácím “dopřát” rychlonohý Hodzic, jeho únik z levé strany ovšem domácí brankář ustál, střelu na první tyč vyboxoval, a domácí celek v klíčové chvíli podržel.

Křoví dokonalo překvapení

Ve druhé půli se nezměnilo vůbec nic – hosté potvrzovali, že pokud mají vedení na své straně, fotbal je baví a jsou schopní omezit vzájemné hádky na přijatelné minimum, je jejich “futsalová” kvalita na poměry okresního přeboru jednoznačně nadstandardní. Praktickou ukázku těchto kvalit předvedli nejmarkantněji v 66. minutě, kdy po ukázkové souhře několika ofenzivních hráčů postupoval sám na křižanovskou bránu L. Němec, a pod nohy padajícícho Bajera zkušeně přehodil. Naproti tomu v kostkovaném týmu domácích by se horko těžko hledal kdokoliv, kdo by za svůj výkon zasloužil aspoň průměrné hodnocení. Jakékoliv šance domácích pak vzaly za své tím spíš, že obrana místo posouvání míče do záložní řady volila až příliš často prudký nákop směrem k soupeřově bráně, což zpravidla znamenalo odevzdání balónu. Razítko na suverénní vítězství hostů přidal pár minut před koncem Hodzic, který si úspěšně zopakoval akci z první půle, a střelou na první tyč Bajera tentokráte překvapil. Domácí skvadra tak místo očekávaných tří bodů získala pořádnou facku, která se však před zápasem na místě velmi ambiciózních a posílených Počítek může jen a jen hodit.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Josef Milota:

TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla: K utkání do Křižanova jsme přijeli plní odhodlání konečně na jaře zvítězit a dotáhnout se bodové na týmy, které máme před sebou, věděli jsme, že nás nečeká lehké utkání,avšak za výhrou jsme si šli od prvních minut.Týmovy výkon fungoval na výbornou podtržený proměňováním šanci,kterých jsme si v utkání vytvořili opět hodně .Konečné skóre bylo zcela zasloužené a tři body bude třeba hned doma potvrdit s vedoucí Bystřicí.



Sestavy


SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - J. Stupka [-] , J. Milota [-] , J. Uhlíř [-] (46. J. Bojda [-] ) , A. Burian [-] - M. Petr [-] (82. M. Procházka [-] ) , P. Kaštan [-] (64. D. Fendrych [-] ) , D. Uhlíř [-] , P. Bajer [-] - M. Těšík [-] (56. R. Navrátil [-] ) - F. Trnka [-]

TJ Sokol Křoví
P. Karmazín [-] - M. Němec [-] (89. M. Domes [-] ) , M. Kalina [-] , M. Polonec [-] , R. Roštinský [-] , J. Borák [-] , D. Hodzic [-] , P. Bartošek [-] , J. Pekárek [-] , L. Němec [-] , Z. Sára [-]

ŽK: 31. A. Burian , 80. D. Uhlíř , 86. P. Bajer - 15. M. Polonec , 36. J. Borák .
Hráči zápasu: J. Borák , P. Bartošek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - PETRÍKOVIČOVÁ Tatiana, TĚŠÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FC Santus Jívoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Michal Strachoň
Tip experta: výhra domácích

V tomto utkání čekám mnoho brankových příležitostí. Bude asi záležet na tom, jak kdo promění svoje brankové příležitosti. Křižanovu se daří, potvrdil to v derby s Jívoví, Křoví je zase schopno nastřílet mnoho branek, ale také mnoho dostat. Tipuji, že domácí vyhrají 6:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích