Svratka podruhé v řadě doma vyhrála


Branky


33

Svratka si připsala druhou výhru v řadě, naopak Osová Bítýška se opět vrátila domů bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svratka se ujala vedení

V utkání 17. kola hostili fotbalisté Svratky Osovou Bitíšku. Ve vyrovnané tabulce se jednalo o důležitý duel dvou týmů, kteří by se rádi viděli ve vyšších patrech.

Úvod utkání měli hosté lepší, domácí působili ospalým dojmem. Výsledkem bylo mimo jiné několik standardních situací. Z jedné zahrozil Vařílek, když jeho hezký přímák podobně hezky vyrazil domácí brankář. Následně se však chytili i domácí a agilní Pech se pokoušel o střely ze střední vzdálenosti. Jeden jeho pokus měl gólové parametry, ale Hršel předvedl vynikající zákrok a dokázal dostat jeho pokus nad břevno. Do vedení se dostali domácí v 36. minutě, když se jim podařilo vykombinovat hru na středu hřiště a přihrávku za obranu proměnil s lehkou tečí vracející se obránce Makovský. Těsně před poločasem se ještě hosté dostali do několika zakončení, ale nejednalo se o nic, co by mohlo domácího brankáře znepokojit. Do poločasové pauzy se odcházelo tedy za stavu 1:0.

Domácí zvýšili skóre zápasu

Druhý poločas domácí pozorně bránili a hosté je pod trvalý tlak dostat nedostali. Druhou branku přidali domácí opět po rychlé kombinační akci, když se po ose Šmahel- Chmelíček- Pech dostal balón až k Petrovi Štěpánkovi, který před Hršelem zachoval chladnou hlavu a mazácky ho přechodil. Tato branka dodala domácím klid a hosté se po zbytek utkání již na odpor nezmohli. Jejich klíčový hráč Vařílek byl skvěle pokrýván Michalem Moučkou. Vítězství domácích je zasloužené a potvrdilo vzestupnou tendenci jejich výkonů.



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Vojta Šmahel: "Bítíšku jsme v posledních třech zápasech nejen ani jednou neporazili, ale zároveň jsme ani neskórovali. Tentokrát jsme byli dobře připraveni a hlavně v defenzivní fázi zahráli velmi dobře. Jako v minulém kole nám velmi pomohla branka před poločasem. Chválím celý tým ze zodpovědný a týmový výkon."

SK Osová Bítýška
Marek Vařílek: Zase jsme dokázali odehrát zápas dvou úplně rozdílných poločasu. V prvním jsme bojovali a dokázali si vytvořit gólové šance.Druhý jsme úplně nesmyslně vypustili.Bohužel jsme o opět nedokázali vstřelit branku.



Počet diváků: 96. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - GREGAR Daniel, KOCOUR Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - JUDA Jaroslav: 7
Občerstvení - nápoje: 8
Hrací plocha: 8
Zázemí: 8
Výkon domácích - SK Svratka: 7
Výkon hostů - SK Osová Bítýška: 5
Hráč utkání - domácí: Michal Moučka
Hráč utkání - hosté: Petr Kališ
Hodnocení hráčů - domácí: Vojtěch Šmahel - 7, Martin Ondra - 6, Tomáš Ondra - 6, Pavel Makovský - 8, Zdeněk Kalina - 6, Přemek Boguaj - 6, Aleš Chmelíček - 7, Jan Pech - 7, Michal Moučka - 8, David Mayer - 6, Jan Mayer - 6, Petr Štěpánek - 8, Jakub Lédl - 6,
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FC Santus Jívoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Petr Procházka

Expert: Michal Strachoň
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že v tomto utkání zvítězí domácí. Na domácím hřišti umí zahrát, navíc Osové Bítýšce se nedaří, takže se přikláním na stranu domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů