Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vyhrál Křižanov


Branky


32

Derby mezi Jívovím a Křižanovem skončilo před 80 diváky výhrou hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Matěj Těšík se dvakrát prosadil

Utkání se hrálo za slunečného,ale větrného počasí. Oba týmy si uvědomovali važnost i důležitost zápasu,a to jim v úvodních minutách svazovalo nohy. Jako prvni se osmělili hosté. Po dvou nebezpečných střelách zpoza vápna přišla chytrá křídelní akce Dana Uhlíře a Pavla Kaštana,a po centru prvního jménovaného se balon odrazil k Matěji Těšíkovi a ten prudkou střelu rozvlnil síť. O chvili později přišlo zaváhání Jakuba Stupky, míče se zmocnil Jindra Horký a prošel celou obranou a srovnal na 1:1. Křižanov, ale ještě do poločasu stihl strhnout skore na svoji stranu. Po kombinaci středových hráčů na jejiž konci byl centr Aleše Buriana, a odraz k Matěji Těšíkovi, který podruhé rozvlnil jívovskou síť. V samém závěru první půle běžel osamocen na Štryncla Patrik Bajer, ale trestuhodně napálil merunu do připraveného domácího golmana. 

Křižanov byl znovu o branku lepší

Druhá půle začala zajímavou situací. Dan Uhlíř vyslal prúnikový pas středem obrany, za kterým udělal pohyb, v ofsajdu stojící, Matěj Těšík. Ten ovšem okamžitě přestal hrát a pomezní rozhodčí situaci výborně vyhodnotil a praporek dal zpět dolů, toho využil výborně hrající Filip Trnka a vpádem do rozhozené obrany zvýšil na 1:3. Poté začali domácí zvyšovat obrátky, ale jejich nebezpečné centry do vápna odvracela hostující obrana. V 62.minutě nebyli hosté schopni odkopnout balon do bezpečné vzdálenosti, místo toho prišel centr do vápna, míč propadl ke kapitánovi Mírovi Koukolovi, který si na malém vápně věděl rady a snížil 2:3. Domácí se snažili útočit a tim se objevovali okénka. Matěj Těšík odmítl hattrick,další nabídnout šanci proměnil zkušeně Roman Navrátil a zvýšil na 2:4. Do konce utkani se nic zvlastniho nestalo.

 



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví
Vít Havelka: Náš první jarní zápas se moc nevydařil, nemyslím si, že jsme byli slabším týmem, jen soupeř dokázal využít to, co my ne. Zápas trochu ovlivnila sporná situace před třetím gólem Křižanova, kdy pomezní mával ofsajd a pak ho odvolal, ale hraje se, dokud se nezapíská, takže si můžeme maximálně sypat popel na hlavu, že jsme hrát přestáli v tu chvíli. Gratuluji soupeři k vítězství.

SK FC Křižanov
Roman Navrátil: Chtěl bych všem poděkovat za bojovný výkon. Bojovali jsme jeden za druhého. Ocenil bych ještě kvalitní výkon soupeře, který nám nedal nic zadarmo.



Sestavy


FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - S. Krejčí [-] , J. Požár [-] (45. Z. Holubář [-] ) , J. Horký [-] (83. R. Šejnoha [-] ) , J. Koukola [-] , M. Koukola [-] , J. Láznička [-] , R. Havlíček [-] , V. Dvořák [-] , M. Mach [-] (73. D. Lukášek [-] ) , D. Dřímal [-]

SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - A. Burian [-] , J. Uhlíř [-] (72. R. Navrátil [-] ) , J. Stupka [-] - D. Uhlíř [-] , P. Bajer [-] , P. Kaštan [-] , M. Petr [-] - F. Trnka [-] - M. Těšík [-] (86. L. Anděl [-] ) , D. Fendrych [-]

ŽK: 29. M. Mach , 77. D. Lukášek , 84. R. Šejnoha - 32. M. Těšík , 39. M. Petr , 43. A. Burian , 58. J. Stupka .
Hráči zápasu: M. Těšík .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Petr Procházka

Expert: Vít Havelka
Tip experta: výhra domácích

Derby a pro nás nejočekávanější zápas jara. Minulé kolo jsme ještě kvůli nepříznivému terénu v Radostíně neodehráli a tak rozehranost je na straně hostů, kteří navíc v dalším derby přejeli Bory 4:1 a nám také rozhodně nedají nic zadarmo, zvláště po podzimní domácí prohře. Ale věřím, že kluci dají do prvního jarního zápasu vše a před velkou diváckou kulisou předvedou pohledný fotbal s vítězným koncem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Derby,ve kterém vyhraje Křižanov.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FC Santus Jívoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích