Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory viděly brankové hody!


Branky


30. M. Ochrana , 51. M. Vávra , 54. M. Vávra , 63. M. Vávra - 17. R. Kadlec , 32. R. Sklenář , 70. P. Karásek , 72. R. Sklenář (p.)
32

V tabulce jedenácté Bory se doma vytáhly na lídra tabulky a v zápase bohatém na branky vydolovaly bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bystřice vedla o branku

Začátek utkání se Borům moc nedaří a hosté nás zasypávají množstvím rohů a přímých kopů. Nakonec jejich aktivita vyústila v první vstřelený gól. Už v 15. minutě po chybě v obraně neměl hostující střelec problém zakončit. I další šanci mají hosté, ale perfektním zákrokem se blýskl domácí brankář Jan Jakubec. A znovu parádní zákrok, tentokrát vyráží dalekonosnou dobře mířenou ránu na roh. Ve 29. minutě se domácím podařilo srovnat po první střele na branku. Po pár přihrávkách podél vápna se k míči dostal Miroslav Ochrana a prostřelil hostující obranu. Radost však netrvá dlouho. Do ofsajdu vystavený hráč nehrál a jediný kdo chtěl míč byl Kadlec a svoji šanci bezpečně proměnil. Do poločasu jsme již více neviděli.

Bory ztratily dvougólový náskok

Druhá půle začala obrovskou šancí Borů, ale Vojta Chalupa se tváří v tvář prosadit nedokázal. O pět minut později Miroslav zahrává pokutový kop. Brankář ho ale vychytal, ne už dorážku borského kapitána Martina Vávry. A je to znovu Martin Vávra, který obrací výsledek. Po přihrávce hlavou Špačka na Ochranu hse míč vrátil zpátky do vápna a tam si již náš kapitán poradil. V 63. minutě se opět prosazuje Vávra a završuje hattrick chytře hlavou přes bezmocného brankáře. V 69. minutě se prosazují hosté po zbytečné ztrátě míče. A další problém pro Bory. Z pokutového kopu srovnávají hosté na 4.4. Vypadá to, že obrany obou mužstev nefungují, protože další větší šance na sebe nenechávají čekat. Vynikající výkon domácího brankáře, tak rozhodl, že výsledek je smírný. 



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Jaroslav Kubec: První poločas to pro nás byla klinická smrt a mnoho promarněných šancí soupeře, držel nás i výborný výkon gólmana. Po změně stran se obraz hry úplně obrátil, po větru a ve snaze odčinit zpackaný poločas jsme Bystřici zamkli na jejich půlku a otočili utkání. Pak na nás padla únava a od 75. minuty jsme se strachovali o výsledek. Je potřeba potrénovat.

SK Bystřice nad Pernštejnem B
David Čech: Bohužel jsme doplatili na neproměnění velkého počtu šancí a tak musíme vzít toto utkání jako ztrátu dvou bodů.



Sestavy


TJ Družstevník Bory
J. Jakubec [-] - J. Netolický [-] , A. Novotný [-] , M. Vávra [-] (69. P. Prokop [-] ) , M. Ochrana [-] , L. Němec [-] (32. J. Pol [-] ) , J. Starý [-] , M. Špaček [-] , J. Dvořák [-] , V. Chalupa [-] , J. Kujal [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem B
V. Dudák [-] (46. J. Martínek [-] ) - J. Svoboda [-] , D. Zítka [-] , R. Sklenář [-] , P. Karásek [-] , M. Straka [-] (46. J. Mrňous [-] ) , T. Samek [-] (86. P. Tomášek [-] ) , D. Čech [-] , R. Kadlec [-] , M. Dobiáš [-] , J. Smolík [-]

ŽK: 60. A. Novotný .
Hráči zápasu: M. Vávra - R. Sklenář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LANDSMAN David - POLOLÁNÍK Lukáš, GREGAR Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Vít Havelka
Tip experta: výhra domácích

Vzhledem k postavení obou týmů v tabulce by se zde nabízelo vsadit na výhru hostů, ale Bory překvapí a ještě pomohou zdramatizovat boj o čelo přeboru.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Bory se doma zvednou a zvítězí.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FC Santus Jívoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů