0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry vezou tři body z Rozsoch


Branky


32

Rozsochy podlehly v domácím prostředí Hamrům a nadále zůstávají v tabulce předposlední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Havlík dostal Hamry do vedení

Domácí vědomi si nutnosti bodovat, začali aktivně a dostali hostující tým pod souvislý tlak. Silný vítr ovšem znepříjemňoval kombinační hru jak jedné tak druhé straně. První velkou šanci měli domácí, kdy po výborném centru Urbánka do vápna, nádherně trefil míč z voleje Kučera, ke smůle domácích ovšem skončil míč těsně mimo pravé tyče. Hosté následně odpověděli střelou k tyči, ale domácí brankář Střešňák zasáhl výborně. Smůlu si vybrali domácí v 16. minutě, kdy po autu propadl míč do vápna, hostující Havlík vystřelil, a jeho tečovaná střela zapadla do branky bezmocného Střešňáka. Domácí se snažili s výsledkem něco co nejdříve udělat, zejména v křídelních prostorech byli nebezpeční, ovšem hosté dokázali ubránit oba útočníky domácích, kteří se nedostávali do brankových příležitostí. Ke konci poločasu domácí hosty opět zmáčkli, ale ti dokázali i díky bezchybně hrající obraně udržet poločasové vedení.

Domácí se gólově neprosadili

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivněji, ale nedařilo se jim dostat hosty pod souvislejší tlak, zejména proto, že jim vázla kombinace, jak ve středu hřiště, tak i v křídelních prostorech. Když už se domácí dostali k zakončení, šla střela mimo, nebo zasáhl hostující gólman. Zaslouženého vyrovnání se domácí dočkali v 58. minutě, kdy centrovaný roh Kučery zapadl do branky, ale rozhodčí Liška branku neuznal, pro údajný faul domácích. Tím jako by vzal vítr z plachet domácích, kteří se v té době nadechovali k velkému tlaku, ale do konce utkání se jenom hledali a nenašli recept na dobře organizovanou a skvěle hrající obranu soupeře.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Michal Strachoň: Opět smolné utkání pro nás, kdy jsme obdrželi v prvním poločase branku, dá se říci z ničeho a sami jsme nebyli schopni utkání zremizovat nebo zvrátit ve svůj prospěch. Hosté předvedli výborně fungující organizovanou defenzivu, se kterou jsme si bohužel nebyli schopni poradit.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Dneska opět velmi těžké utkání. Na začátku jsme vstřelili branku a měli jsme do půlky přidat minimálně ještě jednu. To se nepodařilo, a tak jsme udrželi těsný náskok až do konce. V obraně jsme hráli velmi pozorně a soupeře jsme do žádné větší šance nepustili. Chybí nám větší produktivita dopředu, ale důležité jsou další tři body.



Sestavy


TJ Rozsochy
M. Střešnák [-] - J. Nebola [-] , E. Šibor [-] , M. Šafránek [-] - O. Urbánek [-] , J. Holý [-] (75. A. Jaroš [-] ) , P. Prášil [-] (70. B. Pazdera [-] ) , D. Juračka [-] (61. T. Zítka [-] ) , V. Ambrož [-] - P. Kučera [-] , P. Bureš [-] (85. S. Padrtka [-] ) -

FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - D. Havlík [-] , T. Jelínek [-] , P. Novotný [-] , L. Filippi [-] , J. Miklík [-] (70. I. Sojma [-] ) , J. Dvořák [-] (60. K. Tesař [-] ) , P. Vašek [-] , T. Novotný [-] , P. Němec [-] , A. Šabart [-]

ŽK: 20. P. Prášil , 58. J. Holý - 61. A. Šabart , 78. I. Sojma .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - PETRÍKOVIČOVÁ Tatiana, PADRTKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Vít Havelka
Tip experta: remíza

Na podzim se oba týmy rozešly smírně po výsledku 1:1 a myslím, že dělba bodů se bude opakovat i v jarní odvetě. V úvodním kole ukázaly oba týmy dobrou formu - Hamry zvítězily, a ačkoli Rozsochy vyšly bodově na prázdno, výsledek 2:3 na půdě prvního týmu tabulky nevnímám jako propadák.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hamry mají kvalitní mužstvo a pokud uhlídají Bureše, vyhrají.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FC Santus Jívoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů