Počítky otočily zápas ve druhé půli


2

Posílené Počítky otočily zápas hlavně dvěma góly jedné ze zimních posil Lukáše Jurnečky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osová Bítýška v poločase vedla

Počítky přivítaly v prvním zápase jarní části mužstvo z Osové Bítýšky. V základní sestavě domácích se představily tři zimní posily (Jan Mašek, Patrik Ločárek a Lukáš Jurnečka). Hned od úvodní minuty se Počítky vrhly do útočení a vytvářely tlak v pokutovém území hostů. Ve 3. minutě zahrával Lukáš Jurnečka přímý kop a orazítkoval břevno. Šok pro domácí přišel v 8. minutě. To na dlouhý aut si naskočil hostující střelec Marek Vařílek a překvapil domácího Šobeje v bráně. Hosté vedli 1:0. Počítky ovšem nepřestaly útočit, ale bez gólového efektu. Šance Halamky, Jurnečky a Beneše zůstaly nevyužity. Hosté podnikali rychlé protiútoky a jeden z nich málem proměnili v další branku. Opět velice aktivní Vařílek běžel sám na Šobeje, ale ten perfektním zákrokem zachránil Počítky od druhé branky.

Počítky třikrát skórovaly a zvítězily

Do druhé půle Počítky vlétly jak uragán. Hostující celek prakticky nepustily za půlku a bylo je otázkou času, kdy se střelecky prosadí. To se povedlo v 56. minutě Martinu Landsmanovi. Domácí obránce vhazoval aut, narazil si s Lukášem Jurnečkou a přesnou střelou vyrovnal. Hned o minutu později se situace opakovala. To vhazoval aut na druhé straně Lukáš Sláma, našel na hranici velkého vápna Lukáše Jurnečku, ten si míč zpracoval, odpoutal se od hostujícího obránce a tvrdou střelou k tyči poslal Počítky do vedení. Tlak Počítek pokračoval a v 61. minutě byl ve vápně faulován skvěle hrající Ondřej Zajíček a Počítky kopaly penaltu. K té se postavil muž zápasu Lukáš Jurnečka a v poklidu zvýšil vedení domácích na 3:1. Počítky i nadále byly lepším mužstvem, ale gólově se už neprosadili. Poslední velkou šanci v zápase měli hosté, ale hostující útočník z velkého vápna branku přestřelil. Počítky porazily Osovou Bítýšku 3:1



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Lukáš Sláma: V prvním jarním zápase jsme chtěli vyhrát, což se nám podařilo. Jsem velice rád, že i za nepříznivého stavu hráči na hřišti bojovali a porazili dobře hrající hosté. V příštím zápase se musíme více zaměřit na střelbu a začít proměňovat více šancí.

SK Osová Bítýška
Marek Vařílek: Náš tým v základní sestavě se třemi dorostenci vedl o poločase v Počítkách nad favoritem 0:1. Přesto, že domácí nakonec zápas otočili děkujeme klukům za výborný a obětavý výkon.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - ŠUSTR František (N), ŠUSTR František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 9
Rozhodčí - KÖNIG Miroslav: 9
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 9
Hrací plocha: 8
Zázemí: 9
Výkon domácích - SK Transformátor Počítky: 9
Výkon hostů - SK Osová Bítýška: 8
Hodnocení hráčů - domácí: Tomáš Straka - 7, Roman Halámka - 10, Martin Řeháček - 7, Roman Schneider - 8, Lukáš Sláma - 10, František Toman - 9, Petr Beneš - 10, Ondřej Zajíček - 10, Daniel Bednář - 8, Petr Hájek - 8, David Odehnal - 9, Martin Landsman - 10, David Šobej - 9, Jan Mašek - 10, Lukáš Jurnečka - 10, Patrik Ločárek - 10,
6. 4. 2018 07:28
Jak někdo může ohodnotit hrací plochu číslem 8? Ta je v Počítkách křivá jak celá Vysočina.