Rozsochy zvládly důležitý zápas


Branky


53. E. Šibor , 62. P. Kučera , 65. O. Urbánek - 80. J. Pech , 86. J. Pech
12

Souboj ohrožených celků skončil výhrou domácích nad Svratkou, když branky padaly jen ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Utkání o zlepšení postavení v tabulce obou mužstev nenabídlo v prvním poločase téměř žádné šance. Hrálo se bojovně od vápna k vápnu, ale obě mužstva se nedokázala dostat přes dobře bránící obrany. Hosté se dostali k jedné střele mimo a jedné standartní situaci, která skončila nad brankou. Domácí na tom byli podobně, kanonýři se zatím jenom zastřelovali a všechny pokusy skončili mimo a nebo na rukavicích brankáře hostí.

Svratka finišovala pozdě

Do druhého poločasu vlétli domácí jako uragán a hned v 53. minutě zahrávali rohový kop, výborně si při něm naběhl Emil Šibor na zadní tyčku a nikým neatakován pohodlně hlavou zavěsil. 1:0
Hned za deset minut domácí vytvořili tlak ve vápně, míč se po střele odrazil k Pavlu Kučerovi a ten nezaváhal a zvýšil na 2:0. Domácí v této chvíli hráli úplně v pohodě, dařila se jim kombinace a hosté nevěděli kam dřív skočit. Domácí kanonýr Petr Bureš dostal krásný míč do běhu a řítil se k brance hostí, před vápnem byl ovšem nešetrně zezadu sestřelen hostujícím bekem, který ho nestíhal. K přímému volnému kopu se postavil Ota Urbánek a krásnou a nechytatelnou střelou přes zeď vymetl všechny pavouky v hostující brance. 3:0
Domácí byli na koni a další branky viseli ve vzduchu, ale bohužel se nedařilo dotáhnou šance do konce, a nebo zasáhl hostující brankář.
V 80. minutě se dostali ke slovu hosté, po pěkném centru z levé strany hlavou zakončoval Pech. 1:3
Hosty branka nakopla a začali domácí více svírat, a povedlo se jim opět Pechem zkorigovat na 2:3.
Domácí ale zvrat nedopustili a zaslouženě si připsali cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Michal Strachoň: Dnes se nám hra vydařila, zejména druhá půle, přesněji 35 minut z ní, kdy jsme konečně dokázali doma skórovat více než jednou a mohli jsme přidat i další branky. Pak ovšem i hosté ukázali svou kvalitu a vstřelili dvě branky. Moji chlapci, ale konec utkání zvládli a myslím si, že jsme si po dnešním výkonu výhru zcela zasloužili. Děkuji všem hráčům za předvedený výkon.

SK Svratka
Vojta Šmahel: Po první obdržené brance jsme se hlavně psychicky sesypali a dovolili soupeři ještě dvakrát skórovat. V závěru se nám sice podařilo snížit, ale smazat manko úplně bohužel ne. Každopádně od posledních 20 minut se můžeme odrazit do dalších kol.



Počet diváků: 105. Rozhodčí: LANDSMAN David - PRÁŠIL Bohumil (N), NOVÁK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - LANDSMAN David: 6
Hrací plocha: 8
Zázemí: 4
Výkon domácích - TJ Rozsochy: 6
Výkon hostů - SK Svratka: 5
Hodnocení hráčů - hosté: Martin Ondra - 6, Tomáš Ondra - 5, Marek Musil - 6, Pavel Makovský - 5, Zdeněk Kalina - 5, Jan Pech - 7, Michal Moučka - 5, David Mayer - 4, Jan Mayer - 4, Jan Mládek - 6, Jakub Lédl - 5, Vojtěch Šmahel - 4,

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích