Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

10.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrataň si poradila na domácím hřišti s Košeticemi


0

Hosté z Košetic se v první půli dostali do vedení zásluhou Mynaříka. Obratani se však ještě do poločasu podařilo snížit. V důsledku zlepšeného druhého poločasu a vstřelením dalších 2 branek do sítě hostujících Košetic, bere všechny body domácí Obrataň.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli začalo lépe mužstvo hostů. Po chybách v obraně domácích a rychlých brejcích Košetic dokázal vstřelit první gól J. Mynařík. Do poločasu se podařilo domácím vyrovnat, po skvěle zvládnuté standardní situaci vyrovnal L. Polanecký. Do druhého poločasu nastoupila Obrataň podstatně lépe a prakticky celý zápas soupeře do ničeho nepustili. Góly vstřelili D. Kudrnáč a T. Lhotský. Přitom domácí rychlík D. Kudrnáč měl na noze nejméně další 3 „tutovky“, které, bohužel pro Obrataň, nedokázal proměnit. Obrataňská rezerva tak v posledním zápase zvítězila 3:1 a po dlouhé době urvala 3 body, nutno říci, že za výkon v druhém poločase zcela zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


SK Obrataň B
Miroslav Holub, trenér Obrataně B: Nevím co k výkonu říci. Zřejmě rozhodla promluva v kabině o poločasové přestávce. První půl hodina hry byla z naší strany dost špatná, od té doby ale kluci předváděli pěknou hru.

TJ Sokol Košetice B
Karel Čmucha, trenér Košetic B: Myslím, že v prvním poločase dělali domácí velké chyby, které jsme alespoň jednou potrestali. Druhá půle patřila domácím a asi zaslouženě vyhráli. Navíc jsme závěr zápasu dohrávali v deseti, protože jsme bohužel již neměli vzhledem k nedostatku hráčů možnost střídaní.



Sestavy


SK Obrataň B
M. Vlach st. [-] - P. Podsklan [-] (55. P. Kudrnáč [-] ) , M. Buček [-] , A. Pařil [-] , J. Zíka [-] - Z. Horský [-] (46. M. Plášil [-] ) , R. Buchar [-] , L. Polanecký [-] , R. Flígr [-] - T. Lhotský [-] , D. Kudrnáč [-]

TJ Sokol Košetice B
J. Duffek [-] - P. Bystričan [-] , J. Bejček [-] , J. Mynařík [-] , P. Pospíchal [-] - M. Kos [-] , L. Bureš [-] , Z. Most [-] , P. Machovec [-] - M. Langr [-] , M. Lhota [-]

Hráči zápasu: R. Buchar , R. Flígr - J. Bejček .
Místo: Obrataň. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.