0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola rozhodl kanonýr Ďurica!


Branky


9

19.kolo mělo na programu souboj dvou týmů z čela tabulky.

Slunečné sobotní odpoledne přilákalo na útulný stadion ve Veřovicích slušný počet diváků, kteří tak měli od začátku možnost sledovat zajímavé utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas gól nepřinesl

Začátek utkání vyšel více hostům. Drželi míč na zemi, kombinovali středem zálohy a využívali kraje hřiště k následným centrům před bránu. Z toho pramenili náznaky šancí, bohužel pro fulnecké bez gólového efektu. 

Kolem 20. minuty dali o sobě vědět i domácí a skóre se mohlo měnit poprvé. Košelík načechral míč na hlavu Černochovi a ten nikým neatakovaný odmítl poslat svůj tým do vedení. Nutno podotknout, že tomu pomohl svým zákrokem Martin Rozsypal.

Díky hlavnímu rozhodčímu to bylo z fotbalového hlediska v prvním poločase vše, protože svými někdy až komickými rozhodnutími začal hru nesmyslně kouskovat. První poločas skončil bez branek.

Jediný gól rozhodl, že Fulnek zůstává neporažen

Jako už by bývá zvykem, tak fulneckým opět vyšel vstup do druhého poločasu. Klíčový moment utkání přišel v 51.min, kdy Honza Šesták vyhrál souboj se dvěma obránci po krásném míči od Ondry Murina, míč propadl k Petrovi Ďuricovi a ten se řítil sám na domácího brankáře. Tváří v tvář mu nedal šanci 0:1.

Od této chvíle to byli domácí, kteří se snažili kombinovat a dobývat fulneckou obranu. Ta však byla pozorná a nedovolila domácím vůbec nic až na situaci z poslední minuty.

Jeden z domácích nakopl míč na Černocha a ten si zkušeně došel pro přímý kop z hranice šestnáctky. Sám faulovaný, ale vyrovnání odmítl....

 

Objektivně musíme uznat, že se jednalo o remízové utkání, ale hosté dali o jeden gól víc a proto si zaslouženě odváží do Fulneku všechny tři body.

 

Zdroj: Radim Krása, Fotbal Fulnek

 



Ohlasy k zápasu



Fotbal Fulnek
Pavel Jurča, hrající asistent trenéra: Celý týden jsme se připravovali na těžké utkání které jsme nakonec zvládli. Začátek utkání byl z naší strany lepší. Dobře jsme kombinovali a troufnu si říct že jsme měli i více ze hry. Postupem času se hra vyrovnala ale nějakou vyloženou šanci jsme si nevypracovali. Vstup do druhé půle nám vyšel dle naších představ a nakonec jsme šli do vedení. Ke konci zápasu nás soupeř začal tlačit, ale nakonec jsme vedení uhájili. Asi by zápasu slušela remíza,ale tentokrát jsme byli šťastnějši my.Tímto bych chtěl všem klukům poděkovat že jsme tento težký zápas zvládli. Dík patří i naším věrným fandům kteří vážili cestu autem a někteří dokonce na kole. Super jen tak dále . Děkujeme fanouškům, kteří vážili cestu do Veřovic za podporu po celou dobu utkání! Moc si toho vážíme



Sestavy


AFC Veřovice
J. Sypták [-] - D. Hrivňák [-] , M. Černoch [-] , J. Michálek [-] (88. R. Košelík [-] ) , M. Hanko [-] (77. O. Matúš [-] ) , R. Košelík [-] , J. Bartoň [-] , M. Kupčák [-] , R. Knybel [-] , P. Švolba [-] , M. Adamec [-]

Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - D. Mrkvica [-] , R. Krása [-] , K. Krása [-] , V. Lachký [-] (84. L. Kocún [-] ) , O. Murin [-] - J. Černín [-] , M. Kovář [-] , L. Vašina [-] (79. J. Krása [-] ) - P. Ďurica [-] (89. P. Jurča [-] ) , J. Šesták [-] (88. J. Štefek [-] )

ŽK: 11. R. Knybel , 57. J. Bartoň - 42. O. Murin , 90. D. Mrkvica , 90. R. Krása .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: ZÁVODNÝ Vít - CHÝLEK Martin, PETROŠ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Doubravská

Expert: RADIM KRÁSA
Tip experta: výhra hostů

Šlágr kola? Asi jo. I když všude slyším, že už je o postupujícím rozhodnuto, tak já si toto nemyslím. Ano máme nějaký náskok, ale… stačí se podívat na Plzeň. Domácí nám určitě budou chtít oplatit jejich prohru, kterou u nás utrpěli na podzim. My do tohoto utkání půjdeme s respektem a pokorou, stejně jako do všech utkání, které jsme doposud odehráli. Veřovice mají dobrou formu od začátku soutěže stejně tak jako my. Já osobně se na utkání moc těším a věřím, že si na hřiště ve Veřovicích najdou v sobotním odpolední cestu i diváci a postarají se o kulisu, která je tomuto utkání hodna. V týdnu jsme shlédli video ze vzájemného utkání z podzimu, takže by nás Veřovice neměli ničím překvapit. Přál bych každému takovou partu jakou máme v kabině my a proto věřím, že si odvezeme všechny tři body my.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů