3:2
(3:0)
61. N. Pecha
81. T. Havlásek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Václavovice vykřesaly naději vítězstvím nad Dolní Lutyní


Branky


28. K. Biela , 36. A. Langer , 38. T. Berka - 61. N. Pecha , 81. T. Havlásek (p.)
4

Václavovičtí fotbalisté se v minulých kolech usadili na samém dně tabulky 1.B třídy sk.C  a na předposlední Doubravu ztráceli 5 bodů. Do duelu s Dolní Lutyní vstupovali s nadějí, že neztratí úplný kontakt s týmy před nimi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná záležitost pro domácí

Domácí svého soupeře zaskočili a po celou první půli byli lepším mužstvem. Od začátku převzali kontrolu nad míčem a svého soupeře zatlačili. Za svou aktivitu byl tým trenéra Dolanského odměněn ve 28.minutě kdy se poprvé měnilo skóre a to když se Biela protáhl obranou hostí a otevřel tak skóre utkání - 1:0. Nedlouho po něm zužitkoval přihrávku Duráka na šestnáctce Langer, který tak ve 36.minutě zvýšil už na 2:0 pro domácí. O dvě minuty později byli hosté na ručník a to když poločasové skóre uzavíral svou brankou na 3:0 Biela.

Hosté se nevzdali a vývoj zdramatizovali

Do druhé půle nastoupili domácí ve vlažnějším tempu a s třígólovým polštářem to vypadalo, že utkání jen dohrají a připíší si tři body. Nicméně hosté začali kousat a v 61.minutě vykřesal naději hostující Pecha. V tu chvíli byli lepším týmem hosté, ktří se hnali za vítězstvím. Kontaktní branka však naštěstí pro domácí přišla "až" v 81. minutě kdy snížil na 3:2 z penalty Havlásek. Do konce duelu se nic zvláštního už nestalo a domácí si tak ziskem tří bodů udrželi naději na záchranu.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Václavovice
Libor Dolanský (trenér): Kluci začali utkání dobře, kombinovali, hráli dobře a v rozmezí od 20. do 40.minuty to bylo 3:0. Do druhé půle jsme nastoupili jako už několikrát s vidinou rozhodnutého utkání. Opak byl ale pravdou. Hosté se dostali do hry a snížili čtvrt hodiny před koncem na 3:1 a pět minut na to dali na 3:2 z penalty. Bylo to drama až do konce. Mí kluci to zvládli, a tak body zůstaly doma.




Sestavy


TJ SOKOL Václavovice
L. Ometák [-] - J. Berta [-] , D. Jankovič [-] , M. Slíva [-] , R. Žižka [-] - P. Zezulčík [-] (18. D. Durák [-] ) , O. Habernal [-] , P. Novotný [-] - K. Biela [-] , A. Langer [-] (67. L. Vojtek [-] ) , T. Berka [-]

TJ Sokol Dolní Lutyně
I. Šajer [-] - T. Fismol [-] , R. Jantoš [-] , J. Vanečko [-] , R. Gorniak [-] - N. Pecha [-] , T. Havlásek [-] (84. . Macko [-] ) , J. Aksteiner [-] , P. Twrdý [-] - D. Pecha [-] (46. T. Bielan [-] ) , R. Novotný [-] -

ŽK: 59. K. Biela - 66. J. Aksteiner , 75. R. Gorniak .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: POTIOREK Aleš - BROSKEVIČ Michal, LALÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Skoro jistě sestupující tým Václavovic a proti D.Lutyně ze středu tabulky. Domácí se pokusí s tím ještě něco udělat,ale Lutyně bude proti a proto se rozejdou smírně 1-1

Tip: výhra hostů