Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Debakl Tošanovic v Řepištích


Branky


20. T. Hrdý , 37. T. Hrdý , 45. A. Volf , 48. M. Fehervári , 69. T. Hrdý , 76. R. Pikonský , 82. A. Volf (p.) , 84. D. Kaloč , 85. J. Moravčík , 89. R. Pikonský - 87. J. Kotala
4

Pohled na tabulku sliboval otevřené utkání, které mohlo asi skončit jakkoliv mírným favoritem byl však domácí celek. Málokdo ale asi čekal, že na konci utkání bude na straně domácích svítit dvouciferné skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřeno s úderem dvacáté minuty

V pěkném sobotním odpoledni přivítaly Řepistě ne příliš oblíbeného soupeře z Tošanovic. Po dvou vítězstvích v řadě byli mírným favoritem domácí a obraz hry tomu od začátku utkání také odpovídal. Domácí měli míč častěji na kopačkách a po dvou brankách Hrdého hlavou, nejprve ve 20. a poté v 37.minutě bylo skóre 2:0. Pohodu do kabin vystřelil domácím ještě klasickým "šatňákem" ve 43. minutě Volf.

Řepiště spustily palbu naplno

Druhý poločas byl ještě jednoznačnější a odevzdáné Tošanovice si koledovaly o magickou desítku. Díky chuti domácích se to opravdu povedlo a skóre se nakonec zastavilo na konečných 10:1. Další branky domácích přidali opět Hrdý s Volfem, dále se dvakrát prosadil také nestárnoucí Pikonský a jednou se trefili Moravčík, Kaloč a Fehervári.Na konci utkání už jen korigoval výsledek gólem útěchy hostující Kotala.



Ohlasy k zápasu


TJ Řepiště
Tomáš Hrdý: Pěkné počasí, vůně klobásek z uzáku, ideální kombinace pro fotbal. Od začátku zápasu jsme tahali za delší konec a soupeř byl po každém dalším gólu odevzdanější. Před poločasem se jim ještě zranil Honza Kovacs, který působil na podzim u nás. Skóre mohlo být ještě vyšší, ale nedotáhli jsme pár dobře rozjetých akcí. Chceme se posunout na 7. místo, takže jedeme dál.




Sestavy


TJ Řepiště
B. Sotorník [-] - T. Kusak [-] , P. Kožušník [-] , T. Nekoranec [-] , J. Kravčík [-] (60. J. Knoflíček [-] ) - R. Bubík [-] (75. D. Štembírek [-] ) , T. Hrdý [-] , J. Moravčík [-] , A. Volf [-] - M. Fehervári [-] (60. R. Pikonský [-] ) , L. Smichovič [-] (71. D. Kaloč [-] ) -

Tošanovice
V. Pielesz [-] - K. Gebel [-] , J. Kotala [-] , O. Boráň [-] , J. Kovács [-] (46. P. Musálek [-] ) , P. Nagy [-] , J. Mitrenga [-] , L. Samek [-] , K. Šimeček [-] , A. Maceček [-] , D. Čuba [-] (46. R. Papřok [-] )

ŽK: 29. J. Kravčík , 70. T. Hrdý - 7. P. Nagy .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Wawrzyk Jiří - FARNIK Lukáš, TVARDEK Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domáci s výbornou formou,kdy z posledních 5 utkání získali 10 bodů proti týmu z Tošanovic,kteří mají nejhorší obranu v soutěži. Tip 3-1

Tip: výhra domácích