2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věřňovice zvládly těžké utkání v Raškovicích


Branky


75. R. Feike , 87. O. Kacíř - 44. J. Vlček , 49. F. Danel , 55. J. Wojtas
8

Nelehké utkání čekalo hráče Věřňovic na půdě čtvrtého celku tabulky Raškovic. Hostům se na jaře venku nedařilo zvítězit a černou sérii prothrli až nyní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli jednoznačně lepší Věřňovice

 Věřňovičtí měli pro úterní porážce v derby trošku nahlodané sebevědomí, ale novou sílu do žil jim vrylo sobotní domácí zaváhání Lučiny s Interem, a tak se v případě výhry mohli dotáhnout na dva body a navíc zřejmě definitivně vyřadit ze hry domácí Raškovice, ale v této soutěži člověk nikdy neví. Věřňovičtí s kvalitním soupeřem podzimní utkání vyhráli 2:1.

V krásném prostředí, ale na hrozném tvrdém hřišti měli bojovat o první jarní venkovní vítězství. Hned po pár sekundách zaváhala domácí obrana, ale Čerešňa nedokázal obelstít brankáře Uhra. Na druhé straně zase zazvonilo po tvrdé ráně břevno a divoký začátek ukončila obrovská šance Malíka, ale ten v stoprocentní tutovce mířil vedle. Šance přicházely spíše po zaváhání obou celků než po pěkně vypracovaných akcích. Nebezpečný roh domácího Mikysky jen tak tak odvrátil Swaczyna na další roh. Z velkého úhlu zase nastřelil tyčku Malík. První branky zápasu se diváci dočkali až minutu před koncem první půle. Danel se výborně prodral do pokutového území, jeho střelu šajtlí ještě dokázal domácí Uher vyrazit, avšak pouze k Vlčkovi, který velmi soustředěný dorazil míč do sítě – 0:1. Dokonalý šatňák a věřňovičtí šli spokojenější do poločasové pauzy.

 

 

Vedení o tři branky a poté strach o výsledek

Druhý poločas začal pro hosty nejlépe jak mohl. Hned po pětiminutách odcentroval z levé strany Kubiš, Čerešňa sice na míč nedosáhl, ale za ním číhal dobře hrající Danel a doklepl míč za záda bezmocného Uhra – 0:2. Poté zabrnkal na nervy Kubiš, když se hlavou snažil nahrát z dálky Vykydalovi, ale místo toho namazal domácímu hráči, kterého dobře vykryl hostující strážce tyčí a druhá střela mířila nad. Domácí zahrozili i ze standartní situace, ale brána jim prozatím byla zakletá. Navíc v 55. minutě výborně vybojoval míč Wojtas, a v tváří tvář Uhrovi zamířil přesně k tyči – 0:3. Věřňovičtí tedy udělali přesně to, co potřebovali – dali dvě rychlé branky, uklidnili se a hráli to, co potřebovali. Útoky domácích se jim dařilo eliminovat a navíc párkrát ještě ohrozili domácí bránu. Největší šanci měl zřejmě Pavlík, ten ale z blízky minul. V 75. minutěse konečně domácí celek dostal ke zkorigování výsledku. Po standartce se po pár odrazech dostal míč až v Feikemu a ten ho ze dvou metrů neměl problém napálit do sítě – 1:3. Věřňovičtí se poté zbytečnými ztrátami a nesoustředěností dostali pod tlak. Žádnou vážnější šanci však raškovický tým nevyprodukoval. Až v 87. minutě minul Rzodek míč při odkopu a na zadní tyči operující Kacíř snížil na rozdíl jednoho gólu – 2:3. Domácí ještě v závěru zahrávali dvě nebezpečné standartky, ale když Vykydal poslední centr stáhl do ruk a po jeho výkopu rozhodčí ukončil zápas, mohli si věřňovičtí oddechnout. Konečně to zvládli, vyhráli jarní venkovní zápas a jsou zpátky ve hře.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
Jakub Kubiš: Po zaváhání Lučiny jsme se opět dostali na rozdíl dvou bodů a v těsném závěsu za námi jsou Smilovice, které na jaře prozatím válí. Schyluje se tedy k zajímavému závěru sezóny. Ve hře je ještě osmnáct bodů, ve svých rukou má vše prozatím Lučina, ale nemůže si už dovolit zaváhat a tak bude pod tlakem. Navíc pokud budou bodovat Smilovičtí a náš celek může se rozhodovat až v úplně posledním kole.



Sestavy


TJ Pražmo - Raškovice
V. Uher [-] - O. Janošec [-] , O. Kacíř [-] , E. Kožar [-] , M. Mikyska [-] , A. Vojkovský [-] (71. D. Blahuta [-] ) , P. Vítek [-] , M. Šimek [-] , A. Wojčík [-] , R. Juřica [-] (52. R. Feike [-] ) , P. Slavík [-]

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] - F. Danel [-] , M. Weiss [-] , J. Kubiš [-] (84. R. Rzodek [-] ) , L. Malík [-] , J. Čerešňa [-] (76. M. Čopík [-] ) , J. Wojtas [-] , F. Hruška [-] , J. Vlček [-] , J. Swaczyna [-] , P. Pavlík [-]

ŽK: 37. A. Wojčík , 47. O. Kacíř , 65. P. Slavík - 70. J. Čerešňa .
Počet diváků: 157. Rozhodčí: ŠAFRÁN Martin - VIŠČOR Michael, BARTEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích