D. Pecha 37.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Lutyně doma ztratila body s Horní Suchou


Branky


37. D. Pecha - 16. R. Petík
8

Pro mě osobně to byla nečekaná ztráta domácího celku. Na hřiště Dolní Lutyně přijel Depos z Horní Suché a překvapivě zde bodoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlažná první půle

Sobotní utkání mezi celky Dolní Lutyně a Horní Suché se odehrálo pochopitelně za podstatně menšího zámu fotbalové obce, než tomu bylo na derby D. Lutyně vs. Věřňovice. Domácí , kteří  mohou hrát v klidu, nehrozí jim sestup a postupové příčky jsou na hony vzdálené. Začali ve vlažném tempu a jak je již dlouhodobým zvykem, opět v pozměněné sestavě. Naopak hosté mají stále o co hrát, pohybují se totiž v sestupových patrech. Začali podstatně svižněji, přehrávali domácí, vytvořili si šance. Nakonec po čtvrthodině hry jednu ze šancí proměnili a ujali se vedení 1:0 trefil se Petik Robin. Až poté se domácí vzpamatovali a začali mít v zápase navrch. Celek hostí se přece jen trochu zatáhl a  soustředil se více  na obranu. Celku Sokola D. Lutyně  se nedlouho před koncem poločasu podařilo srovnat skore. Branku vsítil Dalibor Pecha. Do kabin šly oba celky za nerozhodného stavu 1:1.

 

Ve druhé půli jsme branku neviděli

V druhém poločase se hra přelévala od jedné branky k druhé. Oba celky si vytvořily slibné šance, jež volaly po realizaci. Ani jeden celek to však nedokázal, ať už to bylo nerozhodností v zakončení, nebo učinkováním obou golmanů.  Utkání nakonec skončilo remízou 1:1, když obě branky padly již v prvním poločase.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Lutyně
Jiří Cinik: Dělba bodů je zasloužená a odpovídá dění na hřišti.




Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně
I. Šajer [-] - L. Šimek [-] , R. Kroček [-] , J. Vanečko [-] , J. Cinik [-] - N. Pecha [-] , T. Havlásek [-] , M. Fismol [-] (81. . Macko [-] ) , J. Aksteiner [-] , P. Twrdý [-] - D. Pecha [-] (46. T. Bielan [-] )

Sportovní klub Horní Suchá
T. Lincer [-] - J. Chrobok [-] (56. F. Kux [-] ) , P. Příborský [-] (85. T. Zima [-] ) , T. Sobek [-] , T. Rohel [-] , R. Petík [-] , I. Kisel [-] , P. Jonszta [-] , A. Klus [-] , A. Wojnarovský [-] , M. Oliva [-]

ŽK: 63. P. Twrdý , 76. N. Pecha - 30. T. Rohel , 39. P. Jonszta , 74. A. Wojnarovský .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VALOŠEK Vladimír - KALOČ Radim, HOLUB Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích