2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník OKD porazil Václavovice


Branky


5

Pro Václavovice to bylo důležité utkání s přijatelným soupeřem o 3 důležité body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím stačilo prvních pět minut

Do Doubravy přijely Václavovice, bojující o přežití v soutěži. Tým trenéra Dolanského však postrádal čtyři hráče základní sestavy, což se projevilo hned na začátku utkání. Sotva se fanoušci usadili, už mohli sledovat první povedenou akci domácích, kdy václavovický Toman ztratil míč  a Hanzel střelou zpoza šestnáctky otevřel skóre již v první minutě. Běžela 5.minuta utkání kdy stoper hostí Jankovič nezvládl "malou domů" brankáři  Tomisovi a k míči se tak dostal domácí šutér Hogh a zvýšil na 2:0. Hosté byli jako opaření. 

Václavovice zlepšily pohyb ale dokázaly pouze snížit

Vyrovnaná druhá půle naznačovala, že domácí i s dvougólovým náskokem ještě nemají nic jisté. Postupem času přebírali iniciativu hráči Václavovic a výsledkem celého jejich stoupajícího tlaku bylo snížení v 53.minutě kdy se prosadil Habernal. Hosté nadále tlačili, ale koncovka pro ně tentokrát byla jako sprosté slovo. Tři náběhy za obranu a tři zakončení nad. Pět minut před koncem se ještě celek Václavovic dožadoval odpískání pokutového kopu, jelikož došlo ke kolizi brankáře Doubravy a hostujícího útočníka Vojtka. Penalta se však nekopala a tak si Doubrava na svém hřišti nechala všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ SOKOL Václavovice
Libor Dolanský: Do Doubravy jsme jeli bez čtyř hráčů základu a to je znát. Hned ve druhé min. ztratil náš hráč Toman na půli míč, soupeř oklamal ještě našeho stopera a střelou z 18 metrů otevřel skóre.Hned v 6.min při snaze přihrát míč našemu brankáři, poslal náš obránce Jankovič míč na kopačku soupeři a ten prostřelil našeho gólmana podruhé.2:0.Pak se hra nějak vyrovnala a ve druhé půli naše oslabená komanda vystrkovala drápky čím dal víc. Výsledek toho snaženi byla branka Habrnala v 70 minutě. Tlačili jsme tlačili ale marně. Hosté měli tři tutovky do otevřené obrany,ale vždy přestřelili. Pět minut před koncem ve vápne srazil domací brankář našeho Vojtka píšťalka zůstala němá. Ku podivu i domacích fandu a všudypřítomných!!! Proc nepískl penaltu, ptal se mě jeden mistní.



Sestavy


Baník OKD Doubrava
M. Boček [-] - M. Kučera [-] , J. Kleiner [-] , R. Hogh [-] (69. L. Hudeček [-] ) , T. Široký [-] , J. Nečas [-] , P. Bambuch [-] (89. T. Cmorják [-] ) , P. Hanzel [-] , J. Kuznik [-] , K. Antal [-] , P. Entner [-] (84. R. Duhaň [-] )

TJ SOKOL Václavovice
J. Tomis [-] - R. Žižka [-] , J. Berta [-] , D. Durák [-] , M. Slíva [-] - O. Habernal [-] - L. Vojtek [-] - A. Langer [-] (84. M. Berta [-] ) , P. Zezulčík [-] , D. Jankovič [-] (46. T. Berka [-] ) , J. Toman [-] (46. O. Hrabec [-] )

ŽK: 19. R. Hogh .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: VRANAY Vojtěch - MITURA Michal, HRUBÝ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích