0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lutyně nechala všechny body soupeři - fotogalerie


Branky


5

V sobotu fotbalisté Sokola D. Lutyně nastoupili k mistr. utkání na domácí půdě. Vše nasvědčovalo víkendové pohodě, krásné jarní počasí, solidní návštěva a předpokládané vítězství favorita, domácí v nejsilnějším složení. Než začalo samotné utkání, minutou ticha jsme uctili památku dlouholetého hráče a funkcionáře Ladislava Šostoka a hráče celku dospělých Petra Porembského, který minulý týden tragicky zahynul při dopravní nehodě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Inter udeřil jako první a rozhodl utkání

Celek domácích v roli vysokého favorita dle postavení v tabulce přivítal Inter Petrovice, jež okupuje chvost tabulky. Bohužel, v prvním poločase domácí hráli velice nesourodě, bez nápadu, momentu překvapení se spoustou chyb jak v útočné, tak zejména v obranné fázi. Šanci domácím nabídl sám soupeř špatnou rozehrávkou. Bohužel, zůstala nevyužita. A tak došlo k tomu pověstnému, nedáš - dostaneš. I přišla pohroma pro domácí. Hosté docílili branku a jak se nakonec ukázalo, byla to branka vítězná. Hosté si díky chybám domácího celku vytvořili další šance.

Vyloučení Aksteinera ztížilo domácím snahu o vyrovnání

Do kabin se odcházelo za stavu 0:1. Domácí měli před sebou druhý poločas a dost času nato, aby otočili vývoj zápasu a utkání vyhráli. Přání bylo otcem myšlenky. Co z toho, že téměř celý druhý poločas se odehrával na polovině hostí, před jejich brankou. Vše bez výsledného efektu, tedy alespoň vyrovnání. Jak se blížil konec zápasu, narůstala u domácích nervozita. Dohrávali v deseti, když byl vyloučen Aksteiner po druhé žluté. Hostům stačilo pozorně bránit, nechat se trápit favorita před velkým vápnem a naopak ještě učinit několik výpadů do otevřené obrany domácích, je volaly po další brance. Vítězství hostů mělo pro ně příjemný rozměr v záchranářském klání. Domácí odehráli utkání ve stejném duchu jako poslední podzimní utkání s Nýdkem. Že by domácí se stavěli do role Janošíka, který bohatším bral a chudobnějším rozdával?

zdroj: http://tjsokoldolnilutyne.sklub.cz



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně
I. Šajer [-] - J. Vanečko [-] (36. R. Jantoš [-] ) , J. Cinik [-] (80. T. Bielan [-] ) , R. Kroček [-] , P. Twrdý [-] - M. Fismol [-] , T. Havlásek [-] (75. R. Gorniak [-] ) , P. Pěgřim [-] , D. Pecha [-] - N. Pecha [-] , R. Novotný [-] (46. J. Aksteiner [-] )

TJ Internacionál Petrovice
P. Lelek [-] - M. Kačinsky [-] - J. Martikán [-] , J. Piechaczek [-] (67. D. Chmelař [-] ) , D. Štastný [-] , M. Šangala [-] , J. Sznapka [-] , A. Hubáček [-] , N. Pulicar [-] (79. D. Pawlas [-] ) , J. Wodecki [-] , M. Brzóska [-]

ŽK: 57. J. Aksteiner , 62. P. Pěgřim - 30. M. Šangala , 57. J. Martikán , 80. A. Hubáček . ČK: 86. J. Aksteiner .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Dytková Šárka - KROKOSZ Zdislav, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích