N. Pecha 42.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 16:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lutyňské derby pro domácí + FOTO


Branky


42. N. Pecha
0

Derby jak se patří čekalo návštěvníky areálu Sokola Dolní Lutyně kam přijel Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice. Oba celky hrají v popředí tabulky, a tak se očekával velmi zajímavý souboj, navíc před rekordní kulisou, do areálu zavítalo 700 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šťastná branka rozhodla o osudu utkání

Do utkání oba celky nastoupily v těch nejoptimalnějších sestavách, jež trenéři měli pro tento souboj k dispozici. Derby začalo krátkodobým vzájemných oťukávaním. Pak převzali iniciativu hosté, měli převahu v poli, lépe kombinovali, byli dřív na míči.  K jejich škodě však pouze po velké vápno a za celý poločas si nepřipravili tzv. loženku. Branku domácích ohrožovali střelami ze střední a větší vzdálenosti. Ty spolehlivě zlikvidoval golman domácího celku Šajer. Domácí se zaměřili na pozornou obranu a brejky. Když už se zdálo, že oba celky půjdou o poločase do kabin za bezgolového stavu, přišel blesk z čistého nebe. Celek  hostí se dopustil faulu ve vzdálenosti asi 30 m od vlastní branky. K míči se postavil Nikolas Pecha a vyslal na bránu hostí prudký střílený centr do prostoru penalty. K překvapení všech přítomných, hráčů i diváků, skončil míč v síti celku Sokola Věřňovice, aniž by kdokoliv změnil jeho směr. Domácí tak 42. minuty vedli 1:0, tento stav pak vydržel až do závěrečného hvizdu. Byla to šťastná branka, hosté zřejmě podcenili nastalou situaci.

Věřňovice byly lepší, ale k vyrovnání to nevedlo

Druhý poločas začal náporem hostí. Jeho intenzita postupně narůstala, domácí se s výpětím všech sil  branili, odvráceli hrozby se štěstím, či znovu uřadoval golman domácích. Celek D. Lutyně se dostával na polovinu hostí sporadicky, notně jim ubývaly síly. S příbyvajícím časem se však na kopačky celku Věřňovic vkrádala nervozita. Nebyli schopni si vypracovat tzv.100% šanci. V závěru utkání se soustředili  pouze na útočnou fázi, začali hrát vabank. Nakonec se jim to mohlo vymstít a domácí mohli stav navýšit. Nestalo se tak.  Porážka v derby hostům znesnadňuje  boj o postup do vyšší soutěže .


Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně
I. Šajer [-] - L. Šimek [-] , R. Jantoš [-] , J. Vanečko [-] , R. Gorniak [-] - N. Pecha [-] , J. Cinik [-] , T. Havlásek [-] , J. Aksteiner [-] , P. Twrdý [-] - D. Pecha [-]

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] - J. Kubiš [-] , F. Danel [-] , L. Malík [-] , J. Čerešňa [-] , J. Wojtas [-] , L. Górniok [-] , F. Hruška [-] , J. Vlček [-] , J. Swaczyna [-] , P. Pavlík [-]

ŽK: 6. T. Havlásek , 51. N. Pecha , 55. P. Twrdý , 59. D. Pecha , 89. I. Šajer - 42. L. Malík , 65. F. Hruška , 88. J. Swaczyna .
Počet diváků: 700. Rozhodčí: PASTERČÁK Jozef - SZKUTA Petr, WAWRZYK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.