Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník nestačil na Tošanovice


Branky


0

Jak už je v poslední době zvykem, kde hraje Tošanovická "Chechča" tam padají branky. Ne jinak tomu bylo i v duelu s Baníkem OKD Doubravou. Tentokrát však ale se šťastným koncem pro tošanovické hráče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tošanovice udeřily dvakrát, Baník jen jednou

Ve 20. minutě se, po šancích na obou stranách hřiště z úvodu zápasu, trefil po nádherné přihrávce dorostence Matěje Šimečka do branky „Jarda“ Dobiáš. Domácí skóre srovnali v minutě 32., ale o pět minut později šly Tošanovice zásluhou Denise Judity opět do vedení  a o poločasové přestávce svítilo skóre na tabuli v náš prospěch.

Doubrava tlačila, avšak marně

Po změně stran v 55. minutě domácí opět vyrovnali, aby za dvanáct minut Denis dostal Chechču zpátky do vedení. Domácí s přibývajícími minutami zvyšovali tlak na naší branku, ale z brejku se prosadili hosté a my vedli devět minut před koncem utkání rozdílem dvou branek. Tlak domácí Doubravy neustával, což vyústilo po chybě Tošanovické obrany ke snížení stavu, ale vyrovnání skóre se už naštěstí pro nás domácí nedočkali.



Sestavy


Baník OKD Doubrava
M. Boček [-] - M. Kučera [-] , R. Duhaň [-] (46. M. Fober [-] ) , J. Kleiner [-] , R. Hogh [-] (76. L. Hudeček [-] ) , J. Nečas [-] , P. Entner [-] , P. Bambuch [-] , J. Kuznik [-] , K. Antal [-] , T. Široký [-]

Tošanovice
V. Pielesz [-] - D. Judita [-] (78. J. Lisník [-] ) , A. Michalik [-] , J. Kovács [-] , P. Nagy [-] , M. Šimeček [-] , M. Dobiáš [-] , M. Stryja [-] , S. Kelecsény [-] , K. Gebel [-] , D. Čuba [-]

ŽK: 35. J. Kuznik .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: JURČEK Ondřej - KRET Martin, KLIMEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.