Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 16:30

16.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Ves deklasovala žirovskou rezervu 10 brankami


Branky


0

To byl debakl! Horní Ves "zničila" na domácí půdě Žirov B. Hosté přijeli s čistokrevným "béčkem" a na hře to bylo znát. Nacházel dostal hosty překvapivě do vedení, to však bylo vše, co Žirov předvedl. Vítězství Horní Vsi zařídil 5 góly Fanta a hattrick vstřelil Makovička.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvních minutách utkání spálila domácí Horní Ves 3 vyložené šance, a tak Žirov trestal. Po chybě brankáře Zadáka se trefil Nacházel a dostal hosty do vedení. Nadějný výsledek pro hosty vydržel do 28. minuty, kdy se trefil Makovička. Od té chvíle se rozjel domácí brankostroj a skončil na potupné "desítce". Horní Ves měla po celý zápas převahu a deklasovala hosty ze Žirova, kteří odehráli nejhorší utkání jara.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Ves
Pavel Hečka, předseda Horní Vsí: V domácím prostředí se nám na daří. Máme skóre 24:1! Potřebovali bychom sbírat body také venku. Dnes jsme mohli vyhrát i výraznějším rozdílem, spoustu šancí jsme ještě spálili.

TJ Střepina Žirov B
Pavel Jonáš, hráč a funkcionář Žirova: Utkání skončilo, tak jak skončilo. Nemá cenu to dál komentovat.



Sestavy


SK Horní Ves
J. Zadák [-] - T. Kubů [-] , V. Řepka [-] , M. Skokan [-] , T. Pinkas [-] - D. Fanta [-] , D. Brada [-] , M. Brada [-] , J. Bělohlávek [-] - R. Makovička [-] , L. Červený [-]

TJ Střepina Žirov B
J. Brothánek [-] - J. Skala [-] , P. Bratrů [-] , P. Jonáš [-] , J. Nacházel [-] - J. Blažek [-] , V. Bendl [-] , M. Staněk [-] , V. Dědic [-] - J. Bína [-] , T. Hlavička [-]

Místo: Horní Ves. Počet diváků: 35.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.