Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


5

Dvacáté páté kolo 1. B třídy skupiny B přivedlo na hřiště Klimkovic, čtvrtého celku tabulky, tým Petřvaldu na Moravě, nacházejícím se na druhém místě. Tím pádem utkání slibovalo dobrou podívanou a pěknou diváckou kulisu. Našemu týmu stále scházel zraněný nejlepší střelec mužstva Vostárek, naopak stoprocentně fit již byl Švec a díky uznanému protestu z utkání v Píšti, mohl nastoupit také Borgosz.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání začali naši hráči velmi dobře, od začátku byli aktivní a hned v úvodu se dral do zakončení Gelnar, hostující brankář Jaroš byl ale u míče o chlup dříve. Těsně před uplynutím desáté minuty byl k vidění hezký okamžik, kterému chyběla jen branka. Dlouhý vysoký míč dobře uhrál před hostující šestnáctkou Gelnar, přiklepl jej proti noze Borgoszovi a jeho projektil z dvaceti metrů orazítkoval tyč. O pár minut později pronikal hostující obranou Borgosz, těsně před hranicí šestnáctky byl faulován a Klimkovice měly zajímavou pozici pro přímý kop. Míč si postavil Sáblík, který jej poslal přes zeď, bohužel střela postrádala větší razanci a Jaroš ji zlikvidoval. Poté začal vystrkovat růžky také Petřvald, jenže průnik Hurníka zlikvidoval Bača a nebezpečnou střelu Ručky zblokovala klimkovická obrana. Ve třicáté třetí minutě nedokázali domácí hráči odvrátit míč jinam než na roh, z nějž přistál míc na nohu trestuhodně neobsazeného Martina Jaroše a ten se zblízka nemýlil – 0:1. Hned po obdržené brance to po průniku Klemiše zkoušel Vaněk, ale neuspěl. Mnohem lépe to dopadlo ve třicáté deváté minutě. Křižný míč na levé straně dostihl Klemiš, zbavil se obránce a poslal centr na vzdálenější tyč, kde byl volný Švec. Ten mohl už zakončovat z mírného úhlu sám, ale ukázal svůj velký přehled, hlavou poslal míč do lepší pozice Honzovi Gelnarovi, který hlavou do odkryté brány vyrovnal – 1:1. Do konce poločasu už k vidění žádná větší šance nebyla a oba týmy tak odešli do kabin za nerozhodného stavu.

Úvod druhé půle se nesl v podobném duchu, jako ten první. Naši hráči začali aktivně a hned po třech minutách si Lubojacký vykoledoval před šestnáctkou faul. Šot jej rychle rozehrál na krátko se Sáblíkem, který vtrhl do vápna a jeho prudký centr, před dvojicí klimkovických hráčů, odvrátili obránci Petřvaldu na roh. V padesáté osmé minutě měl tři minuty po svém příchodu na hřiště šanci Rulíšek. Míč se k němu dostal z pravé strany, Martin si jej navedl do vápna, ale střelou trefil pouze nohy brankáře. V šedesáté druhé minutě se kolem hostujících obránců prosmýkl Klemiš a byl opět kousek před šestnáctkou faulován. Tentokrát vzal Šot přímý kop na sebe, ale přestřelil. V šedesáté čtvrté minutě se naši hráči za svou aktivitu dočkali odměny.  Napadající Gelnar vypíchl míč hostujícímu Novákovi, balónu se chopil Konečný, který byl na hřišti pár okamžiků, vnikl do vápna a zpětnou přihrávkou našel z druhé vlny nabíhajícího Martina Rulíška, který přízemní střelou překonal Jaroše – 2:1. Petřvald rozhodně neskládal zbraně a během pěti minut měl Novák dvě možnosti odčinit svou chybu. Nejprve po rohovém kopu naskakoval úplně sám, naštěstí mířil hlavou vedle a o chvíli později po standardní situaci zakončoval sám na zadní tyči, bohudík byl už ve velkém úhlu a hlavičkoval jen do boční sítě. Poté to zkoušel z dálky Červeňák a jeho střela pořádně protáhla Baču, ale skóre se neměnilo. To se změnilo až v sedmdesáté čtvrté minutě. Rulíšek uspěl na levé straně v souboji jeden na jednoho a předložil v šestnáctce míč proti noze Honzy Gelnara, který jej uklidil do šibenice tak, že lépe to nešlo a vymetl všechny pavouky – 3:1. Krátce po této brance se z levé strany dostal dvakrát do vápna Palatický, ale ani jednou si na Baču nepřišel. Pak to zkoušel z dálky Hýl, ale mířil nad, podobně jako na druhé straně Rulíšek. V osmdesáté páté minutě bohužel z ničeho nic udeřili hosté. Krpelíkovu rozehrávku vystihl Macíček, vběhl s míčem do vápna, kde jej naservíroval na zlatém podnose Palatickému a ten nepohrdnul – 3:2. A to bohužel nebylo všechno. Svůj kalich hořkosti si domácí vypili o tři minuty později. Po standardní situaci sice Bača hlavičku Hýla vyrazil, ale na jeho dorážku už byl krátký – 3:3. V nastaveném čase mohl ještě strhnout výhru na stranu domácích Bednář, bohužel po rohu Švece mu k umístění míče do sítě chyběl na zadní tyči jen pověstný chlup. Oba soupeři se tak rozešli smírně po remíze 3:3.



Sestavy


TJ Klimkovice
M. Bača [-] - J. Sáblík [-] , J. Bednář [-] , R. Krpelík [-] , V. Šot [-] - M. Lubojacký [-] (55. M. Rulíšek [-] ) , R. Švec [-] , V. Borgosz [-] , J. Vaněk [-] , M. Klemiš [-] (65. K. Konečný [-] ) - J. Gelnar [-] (81. J. Jonek [-] )

FK Petřvald na Moravě
P. Jaroš [-] - J. Macíček [-] , J. Hurník [-] (79. L. Sedláček [-] ) , A. Ručka [-] , M. Hýl [-] , M. Červeňák [-] , M. Jaroš [-] , T. Kotek [-] , D. Novák [-] , M. Palatický [-] , D. Kroupa [-]

ŽK: 79. M. Rulíšek , 86. J. Vaněk , 90. V. Borgosz - 52. T. Kotek , 62. A. Ručka , 79. D. Kroupa .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích