0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jižané nestačily na Kozmice


Branky


9. P. Tomis , 45. T. Gai
6

Jarní výsledky domácích utkání zatím kopíruji podzim. Z venku jižané vozí body a doma je ztrácejí. I když domácí tým byl oslaben o několik zraněných hráčů a hráčů plnicích své pracovní povinnosti, očekávali domácí příznivci lepší výkon. Obzvláště po dvou vítězstvích venku. Hra domácího týmu postrádala patřičné nasazení, přesnost přihrávek a nápaditost. Soupeř z Kozmic byl běhávější, bojovnější a ze snahou odvést si domu body, což se jím nakonec podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující momenty utkání. V 9´ minutě zahrávali hosté trestný kop, než se naše obrana zformovala, přišel centr do pokutového území. Kde si naběhli tři hráči hostu a špatné vyběhnutí brankáře, umožnilo vstřelit hlavou vedoucí branku hostu 0:1. Potom přišli dvě šance jižanu. Nejprve po centru z rohu, hlavou mířil míč do růžku branky, ale bravurním zákrokem střelu zlikvidoval brankář hostu (46 let!!!). Ten sám zákrok předvedl i při střele z trestného kopu Kadlčíka. Hosté se ještě několikrát dostali do šanci. Na štěstí byla jejich muška vychýlená. Vše si vynahradili 45´ když z rychlého protiútoku dvou hráčů na naše tři obránce se dostali do zakončení a rázem to bylo 2:0 pro Kozmice.

V druhém poločase hosté pod vidinou dvoubrankového vedení hráli obezřetně a kontrolovali vývoj utkání. Domácí se svou bezradností a nepřesností nedostali do žádného zakončení.

Proto zasloužené vítězství hostu a domácí ztráta bodů.

Pokud bude platit podzimní zásada, měli jižané přivést nějaké body z Chuchelné. Kde se hraje v neděli 13. 5. 2018 16:30. Držme hráčům z jihu palce.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kozmice
Rudolf Bochňák (kapitán): Hned v prvních dvou minutách jsme měli dvě gólové šance, které jsme neproměnili. Vše nasvědčovalo tomu, že by jsme zápas s hodně oslabeným soupeřem měli zvládnout. Po rohu jsme vedli už v 10.minutě zápasu 0:1 . Soupeř zahrozil po přímém kopu , kde předvedl náš brankář perfektní zákrok a nedovolil srovnání, které jsme naopak navýšili na 0:2 po pěkné akci gólem do šatny který asi rozhodl utkání. Druhý poločas byl i díky rozhodčímu, který předváděl špatné výroky na obou stranách celkem zbytečně vyhrocený a téměř bez šancí. Zaslouženě jsme vyhráli 0:2



Sestavy


FC Ostrava-Jih
T. Janoušek [-] - M. Leščák [-] , F. Zima [-] , M. Prokeš [-] , M. Šimko [-] (66. Z. Malošík [-] ) - P. Strempek [-] , R. Kadlčík [-] , M. Šlachtovský [-] , E. Ražný [-] - F. Gaži [-] , T. Korbačka [-] -

TJ Sokol Kozmice
M. Bortlík [-] - K. Matysík [-] , M. Remeš [-] , J. Jiričný [-] (87. J. Burda [-] ) , T. Gai [-] , A. Herák [-] (52. R. Bochňák [-] ) , T. Tsiolas [-] (66. P. Sládek [-] ) , O. Lesniak [-] , . Silveira [-] , L. Lesniak [-] , P. Tomis [-]

ŽK: 36. F. Gaži , 88. Z. Malošík - 19. A. Herák , 56. . Silveira , 66. O. Lesniak .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: HYKL Dominik - ŠIPLÁK Jan, DUDEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích