0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klimkovice doma padly s Vřesinou


Branky


8

V sobotu bylo na programu v Klimkovicích zajímavé utkání, ve kterém nastoupili domácí fotbalisté proti suverénně vedoucí Vřesině. Šlo o zápas dvou, na jaře ještě neporažených celků s nejlepšími obranami v soutěži, navíc šlo o derby, takže o náboj zápasu bylo postaráno. Našemu týmu scházeli oproti utkání se Strahovicemi zraněný Gelnar a nemocný Sáblík, naopak k dispozici znovu již byli Lubojacký a Rulíšek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání vyšel mnohem lépe hostům z Vřesiny. Už v první minutě jsme propadli ve středu hřiště, následovala přihrávka mezi obránce na Hlouška, kterého ale ve velké šanci vychytal Bača. V páté minutě zahrávali hosté roh, Hruzík poslal míč na hlavu Nováka, ale jeho hlavička pouze lehce lízla tyč a skončila mimo. Naši hráči se snažili kontrovat vzápětí a po hezké kombinaci mezi Vaňkem a Borgoszem, prostrčil druhý jmenovaný míč mezi beky na Rulíška, který byl sám před Köhlerem, ale ve skórování mu zabránil zvednutý praporek rozhodčího. Vřesina těžila hodně ze svých rychlých kontrů po křídlech, kdy především rychlý Wilk dělal naší defenzívě velké starosti, ale ani jeho dva nebezpečné balóny do vápna gólem neskončili, stejně jako hlavičky Výška a Nováka z dobrých pozic po rohových kopech, které mířily hodně nad. Naši hráči kontrovaly centrem Konečného, po které byl zcela sám před Köhlerem Švec, bohužel k zakončení mu chybělo pár centimetrů navíc. Mimo skončilo obstřelení Vostárka, stejně jako nepřímý kop Rulíška z dobré pozice. V závěru poločasu předvedl individuální akci hostující střelec Hloušek, jenže v cestě mu stál opět pozorný Bača a do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Úvodní desetiminutovka druhého poločasu nic zvláštního nepřinesla, jenže pak se zranil Borgosz a náš tým hrál zhruba pět minut v deseti, ve kterých nás Vřesina prakticky celou dobu svírala na naší polovině. Od této chvíle byli vřesinští aktivnější a herně měli navrch, přesto se do žádné vážnější šance nedostaly a střely Hruzíka a Segeta ze střední vzdálenosti skončili hodně nad bránou. Rozhodující moment přišel v pětasedmdesáté minutě. Krpelík ve snaze odehrát míč, trefil atakující Hruzíka, který zatáhl míč do vápna a zpětnou přihrávkou našel na šestnáctce Segeta. Ten svou střelou nastřelil Hlouška, od kterého se míč odrazil do tyče a do brány. Naši hráči sice vehementně reklamovali postavení hráče v ofsajdu, nicméně branka platila  – 0:1.  Klimkovičtí chtěli s výsledkem ještě něco udělat, otevřeli hru, vzadu nechali tři obránce a vepředu hráli posledních deset minut se čtyřmi útočníky. Výsledkem byl tlak v závěrečné pětiminutovce, kdy nejprve Köhler doslova ukradl míč Bednářovi z hlavy po rohovém kopu. V osmdesáté sedmé minutě vrátil odvrácený roh do šestnáctky Vaněk, míč si našel Šot, zasekávačkou se zbavil dvou hráčů, bohužel střelu letící za přihlížejícího Köhlera srazil těsně před bránou jeden z hostujících obránců. Poslední velkou možnost měl v osmdesáté deváté minutě Rulíšek, když se chopil míče na levé straně a uháněl s ním do šestnáctky. Tam jej evidentně fauloval hostující obránce, ale Martin souboj ustál a šel do zakončení, které bohužel bylo nepřesné a skončilo nad bránou. Nic dalšího spojeného s fotbalem už se v Klimkovicích neodehrálo a tak náš tým odcházel poprvé na jaře ze hřiště jako poražený. 

 

zdroj: http://www.tjklimkovice.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Klimkovice z.s.
Komentář trenéra Jana Woznicy: "Jsme zklamaní, že jsme prohráli, to je jasné. Chceme vyhrát každý zápas, ať hrajeme proti komukoliv, proto se ten fotbal hraje. Dneska jsme taky chtěli navázat na předchozí zápasy a získat tři body, no po průběhu zápasu bychom brali i bod a nakonec nemáme žádný. Je třeba sportovně přiznat, že Vřesina šla té výhře víc naproti a tím si všechny body zasloužila. My jsme hráli oproti předchozím zápasům se zbytečným respektem a takovýto soupeř toho dokáže využít, proto nezbývá než Vřesině pogratulovat k výhře a postupu do 1. A třídy. Každopádně z výkonu zklamaný nejsem, byť to nebylo optimální a z prohry neděláme tragédii. Jak už jsem říkal minule, jsme pořád ještě na začátku něčeho a ani člověk nezačne hned běhat, ale musí první pomalu krůček po krůčku, to je náš případ a takové zápasy nám taky něco dají a posunou dál. Určitě chci poděkovat i divákům, kteří nás přišli povzbudit, a doufám, že na nás nezanevřou, hned v úterý budeme před nimi chtít úspěšně složit reparát."

FC Vřesina
klubový web: Vřesina jela k derby utkání do Klimkovic potvrdit roli favorita.Již utkání obou rivalů ve Vřesině bylo dlouho vyrovnané a to se potvrdilo i v Klimkovicích.Nakonec derby rozhodla jediná branka Jirky Segeta,která byla nakonec přiznána Aleši Hlouškovi,který Segetovu střelu tečoval do branky. Vřesina si vezla domů 3 body za vítězství 1:0.



Sestavy


TJ Klimkovice z.s.
M. Bača [-] - V. Šot [-] , R. Krpelík [-] , J. Bednář [-] , M. Lubojacký [-] (79. D. Knopp [-] ) - J. Vaněk [-] , V. Borgosz [-] (55. A. Chobot [-] ) , R. Švec [-] - D. Vostárek [-] , K. Konečný [-] (70. F. Čavoj [-] ) , M. Rulíšek [-]

FC Vřesina
D. Köhler [-] - J. Výšek [-] , K. Kadlíček [-] , T. Wilk [-] (80. M. Holý [-] ) , P. Hruzík [-] , J. Novák [-] (84. R. Kalmus [-] ) , A. Hruzík [-] , J. Seget [-] , M. Majkut [-] , A. Livar [-] , A. Hloušek [-]

ŽK: 49. J. Vaněk , 82. A. Chobot .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HYKL Dominik - POBOŘIL Radek, BOČEK Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza