Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovice se rozešly smírně s Petřvaldem


9

Po čtvrthodině hry šel Petřvald Palatickým do vedení. Darkovice ale o šest minut později Tannenbergem srovnaly krok. Petřvaldu vrátil vedení Huvar, ale z toho se radoval jen pět minut, když vyrovnávací trefu vsítil opět Tannenberg. V dalších šedesáti minutách už branka nepadla a oba soupeři si body rozdělili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radek Plaček (trenér domácích) Začátek zápasu jsme po individuální ztrátě prohrávali 0:1. Ve 20. minutě jsme vyrovnali, po hezké kombinační akci bratrů Vyletělkových zakončil hlavou Tanenberger. Ve 27. minutě jsme opět prohrávali, kdy po nastřelené ruce, hosté skórovali z pokutového kopu. Do konce poločasu jsme dokázali vyrovnat, kdy tentokrát po zemi se prosadil opět Tanenberger. Druhý poločas, i přes řadu šancí domácích, branku nepřinesl.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovice
Štěpán Chlappek (brankář): Byl to dobrý zápas z naší strany soupeř sice držel balon, ale k žádným větším šancím se nedostával. My jsme vyčkávali a hráli na brejky a byla škoda, že jsme ke konci zápasu nerozhodli. My jsme vyčkávali a hráli na brejky a byla škoda, že jsme ke konci zápasu nerozhodli. Před zápasem bychom brali i bod., ale po zápase převažovalo mírné zklamání.

FK Petřvald na Moravě
Jiří Halamíček (trenér): Bohužel nám k výhře ještě něco chybělo, takže jsme si vlastně ani nezasloužili vyhrát. Vadí mi, že kluci nedávají do fotbalu všechno a mají ho někde tak na pátém místě. Schází nám udělat něco navíc tak, aby jsme šli za vítězstvím.



Sestavy


FK Darkovice
Š. Chlappek [-] - P. Vyletělek [-] , D. Novák [-] , T. Miketa [-] , J. Timel [-] - J. Voldán [-] , N. Chotár [-] , M. Burý [-] , P. Vyletělek [-] - P. Tannenberger [-] , L. Poštulka [-] (78. J. Adámek [-] )

FK Petřvald na Moravě
M. Polášek [-] - M. Hýl [-] , M. Jaroš [-] , J. Musil [-] (46. T. Kotek [-] ) , J. Manďák [-] , R. Pilař [-] , M. Palatický [-] , J. Macíček [-] , D. Kroupa [-] (60. J. Holman [-] ) , R. Huvar [-] , J. Huvar [-]

ŽK: 54. L. Poštulka - 40. J. Musil , 50. T. Kotek , 52. M. Jaroš , 60. J. Manďák , 72. R. Huvar .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů