0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci na branku čekali marně


Branky


6

Ohlas k utkání....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Petřvald na Moravě
Jiří Halamíček (trenér): Chybělo buď trošku více štěstíčka nebo více našeho chtíče. Věřím, že kdybychom dali v prvním poločase gól, tak by to dobře dopadlo. Soupeř k nám přijel s vyloženě defenzivní taktikou a nakonec si odvezl bod, pro který si přijel. Moc toho neměl, ale v prvním poločase dal gól, ale byl mávaný ofsajd. Ve druhém poločase už jsme neměli ani pořádný tlak a nic moc vážného jsme si nevytvořili. Hra už byla spíše vyrovnaná.Bohužel nám to tam ale nespadlo, ale říkám si, že se nám možná vrátila tréninková píle, protože ta účast není taková, jaká by měla být.

SK Bohuslavice
Marek Kubiš (hráč): Petřvald byl určitě velmi kvalitní soupeř, měli po většinu zápasu vice ze hry, ale my jsme dobře bránili. V prvním poločase neproměnili pokutový kop a o pár minut později nám nebyl uznán zcela jasný gól kvůli ofsajdu. Druhý poločas se hra už začala kouskovat a nakonec bral každý tým po jednom bodu.



Sestavy


FK Petřvald na Moravě
P. Jaroš [-] - M. Hýl [-] , J. Musil [-] , J. Horváth [-] (85. D. Kroupa [-] ) , R. Pilař [-] , J. Huvar [-] , M. Palatický [-] , J. Macíček [-] (71. J. Hurník [-] ) , R. Huvar [-] , A. Ručka [-] (46. D. Novák [-] ) , D. Augustýnek [-] (46. T. Kotek [-] )

SK Bohuslavice
J. Gross [-] - J. Janoš [-] , J. Kocián [-] (61. D. Kotzur [-] ) , T. Štefek [-] (84. V. Janoš [-] ) , R. Heiduk [-] (90. V. Mička [-] ) , M. Koval [-] , A. Baránek [-] , F. Hrubý [-] , M. Juchelka [-] , R. Dihel [-] , M. Kubiš [-]

ŽK: 66. R. Pilař , 76. D. Novák - 49. M. Juchelka , 58. A. Baránek , 70. R. Dihel .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MORAVEC Roman - KOLEČKÁŘ Antonín, ŽUROVEC David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích