Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice zvládly důležitý zápas


11

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi důležitou výhru zaznamenaly Štěpánkovice v Malých Hošticích a zachovaly si tak šanci na postup do vyšší soutěže. 

Do první šance se dostali domácí, Baďura přihrál v šestnáctce Klingerovi a jeho pokus zablokoval skluzem na poslední chvíli Machala. Na druhé straně nepřesně rozehrál Elek a P. Benek střílel do míst, kde stál brankář Honka. Štěpánkovickému Grigarčíkovi chyběl krok, aby dosáhl na přihrávku a dostal se tak do velké šance. Domácí Baďura posléze střílel kousek nad. K zakončení se dostal i Smažík, jeho hlavičku nadvakrát chytil Honka, který si za několik minut poradil s také se skákavou střelou stejného hráče. V obrovské šanci se zjevil po přihrávce Klingra Šafarčík, ale míč netrefil dobře a Lefenda mohl zůstat v klidu. Po půl hodině hry napálil D. Harazim odražený míč vedle brány. V 39. minutě rozehráli Dluhoš se Smažíkem standardku z rohu velkého vápna na krátko, ale z nadějné pozice ohrožení brány nepřišlo. Nadějný útok hostů zase zabrzdila nepřesnost Grigarčíka s D. Harazimem, druhý jmenovaný ještě dokázal vystřelit, jenže mířil mimo. Před poločasem se mohly dostat do vedení Hoštice, Šafarčík centroval, Lefenda se srazil s Klingrem a na brankové čáře zachraňoval Grygarčík. 

Druhou půli začali domácí nepřesnou rozehrávkou, míče se zmocnil Grigarčík a jeho střelu vytlačil Honka nad břevno. Následoval roh, který Dluhoš poslal na zadní tyč, kde si naběhnul právě Grigarčík a hlavou otevřel skóre zápasu – 0:1. V 53. minutě rozehrával Grygarčík, jeho nákop mířil do šestnáctky, do souboje šli brankář Honka a D. Harazim, Honka dokázal míč vyrazit, ale jen ke Kožušníkovi, který s rozvahou zhodnotil situaci a poslal míč do odkryté brány – 0:2. Posléze napřáhl z dálky Dluhoš a jeho střela letěla kousek nad. V další akci pronikl Kožušník po lajně až do pokutového území, přihrál Smažíkovi, který se snažil ještě patou najít P. Benka, ale míč zpacifikoval Honka. V 69. minutě střílel z větší vzdálenosti domácí kapitán Chřibek a Lefenda nadvakrát míč chytil. Za několik minut se už Lefendovi nepodařilo udržet centrovaný míč, jenže pozorná obrana zvládla míč odkopnout před dotírajícími útočníky. V 82. minutě se domácí radovali ze snížení, jenže gól neplatil pro ofsajd. Hoštice si vypracovaly i další šanci, nebezpečný pokus Unruha výborně chytil Lefenda. Na druhé straně mohl jít sám na brankáře Dluhoš, jenže o dvacet tři let starší stoper Hoštic Kašný jej doběhl a akci zastavil. V 89. minutě střílel zpoza vápna Chřibek a jeho krásná střela skončila u levé tyče štěpánkovické brány – 1:2. Další šanci si už ani jeden z týmů nevypracoval a všechny tři body si odvezli hosté. 



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - D. Kašný [-] , P. Stříbrný [-] , M. Kara [-] , R. Staníček [-] , O. Šafarčík [-] , M. Elek [-] (72. V. Bartošek [-] ) , L. Baďura [-] (78. J. Grygarčík [-] ) , D. Klinger [-] (46. M. Unruh [-] ) , P. Mlýnek [-] , J. Chřibek [-]

TJ Sokol Štěpánkovice
A. Lefenda [-] - J. Smažík [-] , M. Grigarčík [-] (85. M. Liška [-] ) , P. Benek [-] , D. Harazim [-] , J. Dluhoš [-] (88. V. Harazim [-] ) , D. Kožušník [-] , L. Jurček [-] , J. Machala [-] , P. Grygarčík [-] , D. Christoph [-]

ŽK: 41. D. Kašný , 81. P. Stříbrný , 90. O. Šafarčík - 81. L. Jurček , 88. P. Benek , 90. D. Harazim .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - ŠAFRÁN Martin, ŠABACKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích