Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTOGALERIE: Žimrovice doma přejely tým Velkých Hoštic


10

Hattrickem se blýsknul Škrobánek. Na zápase fotila Petra Škvárová!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 9. minutě byl faulován domácí Režnar. K přímému kopu se postavil Ondřej Černý a trefil přesně k pravé tyči - 1:0. V 17. minutě se k balonu dostal Škrobánek a střelou z 20 metrů trefil přesně šibenici - 2:0. Za pět minut odcentroval míč Ondřej Černý, před bránou hostí vznikla skrumáž, kde se nejlépe orientoval Lukáš Škrobánek a pumelicí k tyči upravil na 3:0. Druhý poločas začali lépe hosté, když v 57. minutě po centru trkl hlavou míč Nardelli do sítě-  3:1. V 67. minutě fauloval v pokutovém území Petr Martinák a rozhodčí nařídil pokutový kop. K němu se postavil hoštický Novák, ale jeho střelu k pravé tyči Petr Martinák očekával a míč vyrazil na rohový kop. V 74. minutě zahrával přímý kop Machura a z 28 metrů poslal míč přesně k levé tyči 4:1. V 77. minutě podnikli domácí rychlý kontr, kdy nejprve posunul míč David Hertel na Wiwegera, který přihrál na Škrobánka, který završil hattrick – 5:1.

 

zdroj foto: http://petraskvarova.rajce.idnes.cz/Zimrovice_-_Velke_Hostice_26.5/



Sestavy


TJ Žimrovice
P. Martinák [-] - M. Hopp [-] , D. Kuděla [-] , D. Martinák [-] , O. Černý [-] - J. Černý [-] , D. Hertel [-] (84. M. Hendrych [-] ) , M. Režnar [-] , D. Machura [-] - L. Škrobánek [-] (85. A. Biel [-] ) , M. Rusňák [-] (65. D. Wiweger [-] )

FK Velké Hoštice
P. Pavelek [-] - D. Stoczek [-] , D. Nardelli [-] , J. Jaroš [-] , V. Stříbný [-] (65. T. Těžký [-] ) , F. David [-] (84. A. Stanke [-] ) , M. Čavera [-] , D. Moša [-] (46. D. Kampík [-] ) , P. Novák [-] , J. Tietz [-] , D. Komenda [-]

ŽK: 56. O. Černý , 67. P. Martinák - 16. F. David , 60. D. Stoczek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HNILA Martin - HYKL Dominik, RICHTÁR Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích