F. Balda 14. (p.)
F. Balda 41.
2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr soutěže porazil "B" tým Bruntálu


Branky


14. F. Balda (p.) , 41. F. Balda - 23. J. Hendrych
14

Lazio Suché Lazce míří za postupem, stále drží jednobodový náskok před druhými Štěpánkovicemi. Tentokrát jejich formu odneslo bruntálské béčko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné se odehrálo v první půli

Do utkání vstoupili aktivně oba celky a hrál se vyrovnaný duel. Skóre se měnilo poprvé už po 14. minutách kdy se po faulu Schovánka ve vápně hostí skácel na zem jeden z útočníků domácích. K penaltě se postavil domácí útočník Balda a nemýlil se 1:0.

Za 9 minut bylo srovnáno. Ve 23. minutě se dostal k dlouhému míči za obranu Hendrych a přeloboval Pasterňáka.

V závěru první půle přišel klasický "šatňák" do branky hostí kdy poločasové skóre korigoval ve 41.minutě po centru hlavou opět Balda.

Domácí hráli na brejky

Druhá půle začala větší aktivitou hostí, kteří prahli po vyrovnaní. Kýžený efekt v podobě vstřeleného gólu, jejich snažení ale neneslo a domácí, kteří hráli na brejky naopak několikrát nebezpečně zahrozili. Několikrát se dostali do úniku na brankáře, avšak brankář Šidlák se vyznamenal.

V utkání jsme ve druhé půli branku neviděli a týmy se tak rozešly se skóre 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Suché Lazce
Michal Adamčík: Zápasu jsme se chtěli chopit úplně jinak než v předešlém utkání .Hlavni silou týmu jsou zkušenosti, chuť hrát a bojovat, což jsme v utkání potvrdili.V prvním poločase jsme si vytvořili pár tutovek a mohli jsme v klidu vest o 3 až 4 branky bohužel jsme je neproměnili, tak jsme si ty góly museli vybojovat, což se nám podařilo nejdříve penaltou a potom golem do šatny. Ve druhem poločasu jsme se ze začátku zatáhli, ale potom jsme útočili pořád jen na branku soupeře a bohužel jsme opět nedávali tutovky, ale za výhru jsme velmi rádi, protože jsme opět probudili naši sílu obzvlášť teďka, před velmi těžkým utkáním které, nás, čeká příští týden v Malých Hošticích.

MFK Bruntál B
Jan Hendrych: Začali jsme velice aktivně a myslím, že jsme měli i trochu navrch ale bohužel místo toho abychom vstřelili gól tak jsme z penalty inkasovali. Na tento gól jsme stihli ještě v prvním poločase odpovědět. těsně před poločasem jsme bohužel dostali i druhý gól. Druhý poločas jsme pořád hráli aktivně ale nepodařilo se nám vstřelit gol. Soupeř hrál jednoduše. Nakopával jeden balon za druhým a to na nás platilo. Dostali se do několika samostatných nájezdů ale gól se jim také nepodařilo vstřelit. Co ještě musím zhodnotit je výkon rozhodčího, který podle mě zápas vůbec nezvládl.



Sestavy


TJ Suché Lazce
L. Pasterňák [-] - F. Balda [-] , D. Laub [-] , D. Kostka [-] , V. Kožušník [-] , M. Adamčík [-] (74. R. Kulaga [-] ) , O. Vlha [-] , L. Lenc [-] , M. Havelka [-] , J. Feher [-] (90. J. Laub [-] ) , T. Herudek [-]

MFK Bruntál B
J. Šidlák [-] - P. Šanda [-] (71. J. Zetek [-] ) , M. Piňos [-] (74. F. Stoklasa [-] ) , J. Hynek [-] (50. M. Rončák [-] ) , J. Hendrych [-] , A. Golias [-] , J. Blažek [-] , J. Mako [-] , L. Kopec [-] , L. Vojtík [-] , M. Schovánek [-]

ŽK: 20. O. Vlha - 14. M. Schovánek , 39. J. Mako , 82. J. Zetek .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - DEDEK Vojtěch, KOLEČKÁŘ Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích