Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonádu Malých Hoštic odneslo Úvalno


Branky


11

Malé Hoštice přivítaly celek z Úvalna. Utkání, které přineslo hned dvanáct branek muselo bavit asi každého, vyjma hráčů a fanoušků Úvalna. Utkání víceméně rozhodli bratři Klingerové, kteří dohromady nastříleli 7 branek z devíti svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních deset minut patřilo Úvalnu, a poté už úřadovali bratři Klingerové

Utkání v prvních minutách rozhodně nevypadalo na to, aby skončilo 9:3, protože než se domácí rozkoukali, prohrávali o dvě branky. Nedorozumění v obraně využil Růžička, a pak přesně vymetl pravý rožek Ryška. Ve 12. minutě Hoštice snížily Dominikem Klingerem – 1:2. O deset minut později centr Dominika Klingera přetavil ve vyrovnávací branku jeho bratr Erik – 2:2. Ve 26. minutě prodloužil přímý kop Šafarčíka hlavou do sítě Dominik Klinger – 3:2. Po půlhodině hry se na kraji vápna uvolnil Erik Klinger a šoupl míč k pravé tyči – 4:2. Sedm minut před přestávkou vymetl Dominik Klinger pravý roh kasy – 5:2

Desátý gól do sítě Úvalna nepadl

I úvod druhé půle patřil Úvalnu, které Ryškou snížilo – 5:3. V 64. minutě si opět zopakovali bratrskou spolupráci bratří Klingerové, a Erik už zasouval do prázdné kysně – 6:3. V 82. minutě prodloužil dlouhý aut hlavou do sítě Kašný – 7:3. V 84. minutě po odrazu střílel do brány Unruh – 8:3. Čtyři minuty před koncem se uvolnil Dominik Klinger a střelou do protipohybu brankáře uzavřel účet utkání – 9:3. 

Malé Hoštice měly v závěru utkání ještě dvě slibné příležitosti zaoukrouhli jejich gólový účet na deset branek, nicméně tyto šance zůstaly nevyužity a utkání tak skončilo poměrem 9:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Erik Klinger: Zápas s Úvalnem se musel divákům líbit, přece jen 12 gólů ve fotbale není k vidění tak často. Jako obvykle jsme nezvládli vstup do utkání, kdy jsme v 5. minutě prohrávali 0:2. Zápas jsme však stihli ještě do poločasu otočit na stav 5:2, kdy si troufnu říct, že jsme hosty přehrávali ve všech ohledech. Po přestávce ještě hosté získali naději na případný zvrat v zápasu, když snížili na 5:3, ale po gólu na 6:3 už rezignovali a zápas se v podstatě dohrával jen na polovině hostů, kdy na konci zápasu svítilo na tabuli konečných 9:3.




Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - D. Kašný [-] , P. Stříbrný [-] (65. M. Unruh [-] ) , R. Staníček [-] , J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] , M. Elek [-] (77. V. Bartošek [-] ) , J. Sznapka [-] , D. Klinger [-] , E. Klinger [-] (75. J. Grygarčík [-] ) , M. Kara [-]

FK Úvalno
F. Kočenda [-] - J. Eckl [-] (77. T. Tkáč [-] ) , M. Šimeček [-] , Z. Sovadina [-] , M. Ryška [-] , P. Matušinský [-] , M. Krupík [-] , T. Juřina [-] , M. Žitník [-] , M. Škývara [-] , J. Komžík [-]

ŽK: 57. P. Stříbrný - 54. T. Juřina , 57. J. Eckl .
Místo: Malé Hoštice. Počet diváků: 118. Rozhodčí: GLOMB Vojtěch - ŠABACKÝ Filip, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Rozhodně to nebude lehký zápas, nesmíme soupeře ani v nejmenším podcenit. Ale věřím, že 3 body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích