3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chomýž překvapivě smetla lídra tabulky


Branky


11

Suché Lazce absolutně nezvládly duel v Chomýži, kam o víkendu zajížděly jako velký favorit. Výhru domácích 3:0 nečekal snad ani ten největší optimista.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla řadu šancí, branku však nikoliv

V krásném slunečném dni proti sobě nastoupily celky Chomýže a lídra 1.B třídy sk. A a Suchých Lazců, které se vyhřívaly na první příčce tabulky.

Z kraje utkání udělal domácí hráč hrubku, kdy poslal nepřesnou malou domu, kterou zachytil útočník Lazců, ten však chybu nepotrestal, hrála se teprve pátá minuta utkání. První půle byla celkem vyrovnána, kdy hostující tým nevyužil příme kopy z hranice šestnácky. Velkou příležitost měl domácí hráč Ladislav Klement, ale z hranice malého vápna mířil mimo. 

Když domácí mužstvo po zahrání přímého kopu poslalo centrovaný míč pouze na břevno, šlo se do kabin za stavu 0:0

Druhá půle v režii domácích

Na začátku druhého poločasu v 52. minutě využil hráč domácích Schindler Jan nedůrazu obrany hostí, poradil si s dvojí obránců a zakončil 1:0. V 77.minutě inkasoval žlutou kartu Juchelka za útočný faul. Do 80. minuty se Suché Lazce snažily srovnat stav utkání, ale s dobře bránícím mužstvem Chomýže si hosté nevěděli rady. 

Za zmínku stojí snad střílený centr z pravé strany, který tečoval útočník Suchých Lazců mimo. 

Následovala 83. minuta, kdy obrana hostí chybně rozehrála na pravého obránce, ten o míč přišel, hráč Chomýže poslal centr do vápna, který našel střídajícího hráče Jana Laryše a ten si z malého vápna věděl rady 2:0. 

Hostující tým po vstřeleném golu rezignoval. V závěru utkání 87. minutě přidal pojistku po individuální akci opět Schindler 3:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chomýž
Václav Čandas: Víceméně vše, bylo řečeno, a já souhlasím s hodnocením soupeře.

TJ Suché Lazce
Michal Adamčík: Tady tenhle zápas se pro mě osobně strašně špatně hodnotí protože jsme úplně selhali a prohráli si to sami našim nedůrazem a přístupem ve hře. Chomýž velmi dobře bránila snad všechno co šlo obrana zablokovala, takže jsme si neuměli vytvořit pořádnou šanci za to soupeř nás našim nedůrazem a nepřesnosti trestal a šel velkou bojovností za vítězstvím. Musíme si to vzít k srdci a příští zápas opět ukázat naši sílu.



Sestavy


TJ Sokol Chomýž
J. Cocher [-] - L. Klement [-] (88. T. Vodička [-] ) , T. Grosman [-] (76. J. Vasiliadis [-] ) , L. Juchelka [-] (81. J. Láryš [-] ) , D. Čevela [-] , L. Juroška [-] , T. Klement [-] , J. Schindler [-] , V. Čandas [-] (89. D. Biskup [-] ) , J. Urban [-] , A. Baczke [-]

TJ Suché Lazce
A. Tichý [-] - F. Balda [-] , D. Laub [-] , D. Kostka [-] , V. Kožušník [-] , M. Adamčík [-] (61. R. Kulaga [-] ) , O. Vlha [-] , L. Lenc [-] , M. Havelka [-] , J. Feher [-] (73. A. Orel [-] ) , T. Herudek [-]

ŽK: 77. L. Juchelka - 82. M. Havelka .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: ŠAFRÁN Martin - TVRDÝ Zbyněk, JANÁČ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Suchým Lazcům vyšel úvod jara přímo úchvatně. Pokud si udrží formu, tak zvítězí.

Tip: výhra hostů