2:3
(1:2)
14. J. Blažek (p.)
15. M. Cabal
72. M. Cabal
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci v Úvalnu viděli celkem 5 branek a vyrovnaný duel


Branky


37. M. Krupík , 74. P. Matušinský - 14. J. Blažek (p.) , 15. M. Cabal , 72. M. Cabal
12

Úvalno bojuje o setrvání v 1.B třídě, zatímco hosté z Bruntálu by v případě vítězství drželi špičku soutěže na dostřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedená dvouminutovka hostí zakončená dvěma slepenými brankami

Zápas začal oboustranně dost opatrně a očekávaný tlak domácích se nekonal. Už od začátku domácí vsázeli na nakopávané míče především na jejich útočníka Sovadinu.K žádné pořádné šanci však stejně nevedlo. Bruntál se snažil kombinovat ale na trávníku bylo znát, že teprve začíná jarní část sezóny . Byli to bruntálští kteří se poprvé prosadili. Po dlouhém autu žabky do šestnáctky domácích se Cabal už dostával do gólové příležitosti, ale byl faulován. S nařízenou penaltou si bez problémů poradil Blažek a poslal brankáře na druhou stranu. 0:1 .Úvalno se nestačilo pořádně rozkoukat a inkasovalo znovu. Po rychlé kombinační akci se Bruntál dostal do přečíslení a  Barteska našel na šestnáctce Cabala, který obešel obránce a ne zcela povedenou ale přesnou střelou k tyči překvapil brankáře 0:2 . Úvalno stále vsázelo především na nakopávané míče, ale obrana Bruntálu dokázala spolehlivě odvracet všechno nebezpečí . Bruntál se snažil dál spíše kombinovat a výsledkem byly dva neodpískané pokutové kopy, nejdříve na Goliáše, a poté i na Blažka. Bohužel po neodpískání faulu na Blažka se hosté spíše začali rozčilovat a nezachytili rychlý brejk Úvalna, které na nic nečekalo a snížilo na 1:2. V tu chvíli Bruntál úplně vypadl z role a Úvalno se hrnulo za vyrovnáním. Především v situaci když už takřka sám postupoval domácí záložník sám na hostujícího gólmana si Bruntál oddechl když za cenu hodně tmavě žluté karty přerušil situaci kapitán hostů Piňos. Domácí se vehementně dožadovali červené karty. Z následného přímého kopu střílel Sovadina ale Brankář hostů Šidlák byl na místě. Poločas tedy skončil 1:2 pro hosty.

 

Drama až do konce

Druhý poločas začal Bruntál mnohem lépe . Byl rychlejší a dokázal domácí přečíslovat, střely Bartesky , Blažka ani Maka však svůj cíl nenašly. Poté se Úvalno vzpamatovalo a malém přišlo vyrovnání. Hezký centrovaný míč padl na hlavu osamoceného Sovadiny, který i dobře mířil do šibenice nicméně Šidlák si připsal zřejmě klíčový zákrok zápasu a jeho hlavičku vyrazil na roh. A platilo staré pravidlo nedáš dostaneš . Bruntál zahrával rohový kop . Goliáš přetaženým centrem našel na zadní tyči navrátilce do sestavy Šandu, který více jak půlrok nehrál kvůli zranění kolene, jenž vrátil míč do předbrankového prostoru kde už Cabal neměl problém ho ze 2 metrů uklidit do brány . Bruntál už si myslel, že je konec ale to se přepočítal. Standardní situaci sehrálo Úvalno centrem na zadní tyč, kde ho po obrovském zaváhání hostující obrany vrátili domácí vrátili před branku a Matušinský se do opuštěné branky nemýlil. Do konce zápasu zbývalo 15 minut ve kterých už vytáhlo Úvalno hru na tři útočníky. Všechny centrované míče však obrana Bruntálu znovu dokázala odvrátit a gól už nedostala.



Sestavy


FK Úvalno
F. Kočenda [-] - M. Šimeček [-] , Z. Sovadina [-] , M. Ryška [-] , P. Matušinský [-] , M. Krupík [-] , T. Juřina [-] , M. Žitník [-] , M. Škývara [-] (79. J. Eckl [-] ) , J. Komžík [-] , T. Tkáč [-]

MFK Bruntál B
J. Šidlák [-] - M. Piňos [-] , J. Zetek [-] (48. J. Hynek [-] ) , S. Barteska [-] (67. P. Šanda [-] ) , A. Golias [-] , J. Blažek [-] (73. F. Stoklasa [-] ) , M. Cabal [-] , J. Mako [-] (79. M. Rončák [-] ) , M. Schovánek [-] , L. Vojtík [-] , J. Žatka [-]

ŽK: 29. P. Matušinský , 70. M. Žitník , 90. J. Komžík - 32. S. Barteska , 38. M. Piňos , 75. J. Mako , 81. F. Stoklasa .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Laštuvka Petr  - VRÁNA Jaroslav, MIKESKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza