Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec nad Moravicí nezvládl duel s posledními Velkými Hošticemi


Branky


12

Hradec nad Moravicí tento víkend zajížděl do Velkých Hoštic. Hoštice čeká na jaře těžký boj o záchranu, jelikož přezimovali na posledním místě tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas patřil hostím

Za krásného počasí a před velkou diváckou kulisou se v sobotu odehrál zápas Velkých Hoštic s Hradcem nad Moravicí. Hosté vlítli do zápasu jako uragán a již v 2.minutě se mohl radovat Radek Holuša. Jenže... Vyskočil sice nejvýše na roh Tomáše Manderly, avšak míč poslal hlavou těsně vedle tyče domácí svatyně. Rčení nedáš dostaneš se tedy projevilo v praxi a následný protiútok znamenal změnu skóre. Po centru z pravé strany přišla "hlavičkovaná" a třetí hlavička domácího borce skončila za zády překvapeného Václava Sýkory. 1:0. Mezi 15. a 25. minutou na hřišti úřadovali hosté, kteří si vytvořili tlak a hned minimálně čtyři brankové příležitosti, ve kterých však postupně zklamali Tomáš Krejsa, Tomáš Moc, Richard Lichý a Tomáš Hebelka. Ve 5. minutě se osmělili domácí, kteří se po dlouhé době dostali na půli soupeře, ale jejich nadějnou šanci chytil Václav Sýkora. Ve 27. minutě však mohli navýšit skóre, ale koncovku řešili velmi špatně a míč skončil vedle brány hostů. V té chvíli se hrál fotbal nahoru - dolů, od šestnáctky po šestnáctku a lidové rčení opět dostalo zelenou. Když hradečtí gól nedali, tak jej dali velkohoštičtí, a to za obrovského přispění hostujícího Radka Duška. Ten místo odkopu chtěl dát míč svému brankáři, jenže jeho pomalou přihrávku vystihl domácí útočník a následnou nekompromisní střelou zvýšil na 2:0. 

 

 

Zkrat Moce a další dvě branky v síti Hradce

Začátek druhého poločasu opět patřil Velkým Hošticím. Nákop z půli hřiště přelétl hradeckého stopera Radka Holušu a okamžitou střelu vyrazil Václav Sýkora na roh. To ale jen na chvilinku oddálil pohromu, poněvadž z následného rohu nekrytý domácí hráč zavěsil hlavou. 3:0. Debakl Hradce se zrodil v 58. minutě, kdy domácí borec si několikráte zakličkoval v šestnáctce, hradečtí jeho individuální akci nezastavili a jeho přízemní střela rozvlnila sít počtvrté. 4:0. V 65. minutě se zkoprnělí hradečáci odhodlali k boji, jenže po krásné přihrávce Norberta Lichého ztroskotal na domácím brankáři Tomáš Krejsa. Nemohoucnost Hradce nad Moravicí byla zřetelná o pět minut později, když fantastický přímý kop z dálky v podání Tomáše Krejsy vyrazil před sebe domácí brankář, jenže z 5 metrů do prázdné brány nedal Martin Škrobánek, když nastřelil pouze tyč. V 85. minutě se po druhé žluté kartě nechal vyloučit hostující Tomáš Moc a ani obrovská šance Tomáše Krejsy v 88. minutě neuhladila skóre. Do šatny tak šli hradečtí velmi zklamáni. 

 

 

Autor: René Černohorský

 

Foto: Petra Škvárová

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Hradec n/M
René Černohorský (sportovní vedoucí mužstva TJ Hradec nad Moravicí): V prvním poločase za hezkého počasí viděli diváci krásný fotbal, my jsme byli lepším celkem, prostě jsme hráli, ale domácí dávali góly. Tak jako v minulém zápase jsme nezachytili vstupy do obou poločasů a lajdácky jsme inkasovali branky. V druhém poločase nás domácí mužstvo přehrávalo ve všech činnostech, jejich hráči byli dravější, rychlejší, bojovnější. My naopak v osobních soubojích nedůrazní, nedisciplinovaní a neskutečně ukecaní proti všemu a všem. Nechápu to, ale jsme teď na jaře totálně jaloví na góly a kdybychom snad hráli tohle utkání třeba i další dva dny, tak prostě branku nedáme. I skóre ze dvou zápasů je alarmující, 1:11 je šílenstvím, takže se musíme konečně vzchopit!



Sestavy


FK Velké Hoštice
P. Pavelek [-] - D. Nardelli [-] (80. D. Kubný [-] ) , D. Stoczek [-] , D. Baier [-] , J. Jaroš [-] , M. Janků [-] (60. D. Moša [-] ) , V. Stříbný [-] , M. Čavera [-] (88. T. Těžký [-] ) , P. Novák [-] , J. Tietz [-] , D. Komenda [-]

TJ Hradec n/M
V. Sýkora [-] - T. Hebelka [-] (66. M. Černín [-] ) , T. Manderla [-] (80. M. Šimeček [-] ) , R. Holuša [-] , N. Lichý [-] (60. J. Ondřej [-] ) , L. Petřík [-] , T. Krejsa [-] , T. Moc [-] , M. Lichý [-] , D. Škvára [-] , R. Dušek [-] (46. M. Škrobánek [-] )

ŽK: 20. M. Čavera , 43. D. Baier - 6. L. Petřík , 19. T. Moc , 36. R. Dušek , 66. J. Ondřej , 69. T. Krejsa , 87. R. Holuša . ČK: 86. T. Moc .
Hráči zápasu: P. Pavelek .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: Robenek Bohumil  - ŠIMEČEK Michal, ŠUJAN Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza