Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Karlovice přemohly Kylešovice


Branky


12

Karlovice na domácí půdě nedovolily překvapení, a Kylešovice tak odjely s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba brankáře Kylešovic přišla nečekaně brzy

První půle nabídla minimum zajímavých momentů, což ovšem neplatilo o samotném začátku. Již ve 2. minutě totiž kopal standardku David Raiskup, gólmanovi Kubíčkovi balon fatálně vypadl z náručí a Charizanis hlavou doklepával míč do sítě – 1:0.

Kylešovice mohly odpovědět po kolmici Fruncka na rozběhnutého Vavrečku, který sice obelstil brankáře Erika Beleje, jenže celé dílo nakonec nedovedl k dokonalosti. Poté se dokonce radoval hostující Hajduk, ale předčasně, protože se pískal útočný faul. Na opačné straně neuznali trefu Pešky kvůli údajnému ofsajdu. 

Karlovický Belej přidal pojistku a definitivní podobu výsledku přidal Burda

Karlovice pojistily své vedení v 66. minutě, když si Dominik Belej naběhl na ideální pas Mariana Raiskupa – 2:0. Opavské naděje pak definitivně zbořil Burda, který těžil z vynikající práce Pešky – 3:0. V závěru mohl snížit Bolacký po centru Holčapka, ale selhal. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Karlovice
Jaroslav Burda: Přijel k nám soupeř z Kylešovic a bylo jasné, že budou hrát útočný fotbal. Taktika byla jasná. Hrát ze zajištěné obrany a čekat na chybu soupeře. Ta přišla už ve druhé minutě a vedlo se 1:0. Soupeř začal hrát na brejky ale veškeré akce končily mimo bránu. Druhou půlku začal soupeř aktivněji a měl hned dvě tutovky, které neproměnil. Bylo jasné že stav 1:0 se bude těžko držet. Kluci ze zálohy začali nápad soupeře hned na jeji polovině a obránci byli nuceni dělat chyby, které jsme potrestaly hned dvěma góly. Byl to těžký zápas. Kylešovice potřebovaly body na záchranu. Naše obrana hrála zodpovědně na nulu v zadu. Byla jen otázka času kdy dáme góly.




Sestavy


Sokol Karlovice
E. Belej [-] - C. Charizanis [-] , V. Brožek [-] , S. Matějíček [-] , L. Hojgr [-] , J. Melichárek [-] - M. Raiskup [-] , D. Belej [-] (80. R. Vávra [-] ) , M. Peška [-] - J. Burda [-] - D. Raiskup [-] (56. J. Bačovský [-] )

FK Kylešovice
D. Kubíček [-] - J. Fruncek [-] , J. Hoferek [-] (75. O. Šemora [-] ) , J. Mareček [-] (83. Š. Kuzník [-] ) , V. Kober [-] (81. M. Bolacký [-] ) , M. Toman [-] , M. Vavrečka [-] (71. M. Levay [-] ) , P. Pospíšil [-] , S. Merta [-] , J. Hajduk [-] , O. Holčapek [-]

ŽK: 27. D. Belej .
Hráči zápasu: E. Belej , L. Hojgr , J. Melichárek , J. Burda .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: Chlebovský Bohumír  - JEDLIČKA Jan, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích