2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žimrovice rozhodly po pauze


Branky


12

Další z duelů, kde tabulkový favorit nenechal nic náhodě a pohodlně zvítězil. Žimrovice navíc může těšit i čisté konto vzadu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spálená tutovka Hertela a tyč na závěr, přesto skončil poločas nerozhodně

V prvním poločase Žimrovice jen zbytečně nakopávaly míče a zcela se přizpůsobily soupeři. Přesto si vypracovaly dvě nadějné příležitosti. Nejprve nedokázal David Hertel dostat míč ze dvou metrů do sítě. Před koncem poločasu si zpracoval balon Škrobánek, střelou z hranice vápna trefil tyč a dorážku směřoval mimo. 

Domácí zabrali a zatlačili Chomýž

Ve druhé půli se domácí zlepšili, přitlačili hosty před jejich bránu a vytvářeli si více tutovek než v úvodním dějství. Nejprve opět selhal David Hertel, aby následně hostující gólman zneškodnil pokus Škrobánka. V 71. minutě ale zkusil Režnar štěstí z dvaceti metrů a trefil se přesně pod víko – 1:0. O šest minut později se k míči probil Škrobánek a pečetil na finálních 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Žimrovice
Radek Kříž: První poločas jsme nehráli podle představ, zbytečně jsme nakopávali a přizpůsobili se soupeři. I přesto jsme si vypracovali dvě nadějné příležitosti. Nejprve nedokázal David Hertel dostat míč ze dvou metrů do brány. Před koncem poločasu si zpracoval míč Lukáš Škrobánek, střelou ze 16m trefil tyč a následnou dorážku směřoval mimo bránu. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, přitlačili hosty před jejich bránu a vytvářeli si více šancí než v prvním poločase. Nejprve opět David Hertel ze tří metrů poslal míč těsně mimo bránu. Následně střelu Lukáše Škrobánka z 18m zneškodnil hostující gólman. V 71' minutě vystřelil Marek Režnar z 20m a trefil přesně pod břevno. V 77' minutě se k míči dostal Lukáš Škrobánek a prostřelil hostujícího gólmana. Do konce utkání jsme kontrolovali hru a nakonec zaslouženě zvítězili.




Sestavy


TJ Žimrovice
R. Kříž [-] - D. Kuděla [-] , O. Černý [-] , J. Hertel [-] , D. Martinák [-] (51. M. Hopp [-] ) - J. Černý [-] , D. Hertel [-] (83. M. Hendrych [-] ) , D. Machura [-] (61. D. Wiweger [-] ) , M. Režnar [-] - P. Martinák [-] (69. M. Rusňák [-] ) , L. Škrobánek [-] (86. A. Biel [-] )

TJ Sokol Chomýž
J. Cocher [-] - J. Vasiliadis [-] (57. D. Biskup [-] ) , T. Grosman [-] , L. Juchelka [-] , D. Čevela [-] , L. Juroška [-] (86. J. Klement [-] ) , T. Klement [-] (81. J. Láryš [-] ) , J. Schindler [-] , V. Čandas [-] , J. Urban [-] , A. Baczke [-]

ŽK: 35. J. Vasiliadis .
Hráči zápasu: R. Kříž , D. Kuděla , J. Hertel , M. Režnar .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Pala Mojmír  - HYKL Dominik, DEDEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích