Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 12:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka pro Zlatníky


Branky


0

Report....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek jarní části se nám o týden posunul, když jsme po dohodě přeložili úvodní kolo na 01.05. v 15:00 v Karlovicích. Na první zápas cestovali zlatničtí do nedalekých Kylešovic. Z prvního gólu se radovaly Zlatníky. Korbel dostat kolmici přes střed hřiště od Moryse a ten to vzal na sebe. 8´ 0:1! Poté deset minut bylo v režii hostů, když si vytvořili několik dobrých příležitostí ke skórování. 2x zahrozili z rohu a pak těsně mimo pálil Chmel. Ve 24´ ale přišla chyba při odkopu Řehulky a pozorný Hoferek přehodil Janetzkého. 1:1! Zpátky do vedení poslal Zlatnické Prejdy. Ve 32´ Morys zahrával rohový kop a nehlídaný Prejda hlavou míč dopravil za záda Richtera. 1:2! O dvě minuty později prošel přes celé velké vápno Korbel a v pádu posunul míč na Fajkuse, který navýšil na 1:3! Do kabin šli tedy spokojenější hosté ze Zlatník. 

 


Po změně stran byly Zlatníky jako vyměněné. Nevedlo se jim kombinovat a držet míč. Toho začali využívat domácí. V 52´ zahrával Hoferek standartku a nepozorná obrana hostů nechala volného Hajduka a ten snížil na 2:3! Tento gól Kylešovic, nakopl zlatnické opět ke hře, protože nechtěli prohrát. V 63´ Fajkus vybojoval míč na půli hřiště a šel sám na domácího Richtera, kterému nedal šanci – 2:4! Deset minut před koncem po nepřesnostech záložní řady hostů, se dostal k míči Hoferek a ten poté střelou z hranice velkého vápna zaskočil Janetzkého – 3:4! Domácí se ještě pokoušeli o závěrečný tlak ke srovnání, ale Zlatníky si to pak už pohlídaly. 

 

zdroj: Zlatníky-facebook



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (asistent trenéra): „Do Kylešovic jsme nejeli pro nic jiného než pro 3 body. Věděli jsme, že musíme začít dobře, abychom měli trochu klidu. Jenže naše hra nebyla po celý zápas optimální. Bylo tam spousta chyb, kterých se musíme vyvarovat, pokud chceme získávat další body. Klukům děkujeme za bojovnost na těžkém terénu a snad se nám povede získat body příští kolo doma se Štěpánkovicemi.“



Sestavy


FK Kylešovice
T. Richter [-] - M. Bolacký [-] , J. Hoferek [-] , M. Vavrečka [-] , J. Fruncek [-] , V. Kober [-] , M. Levay [-] , O. Holčapek [-] , P. Pospíšil [-] , Š. Kuzník [-] , J. Hajduk [-] (72. S. Merta [-] )

TJ Sokol Zlatníky
K. Janetzký [-] - R. Chmel [-] , T. Němčík [-] , L. Fajkus [-] (90. J. Vrána [-] ) , P. Holuša [-] , V. Ležák [-] , T. Prejda [-] (77. O. Levák [-] ) , M. Korbel [-] , O. Kořínek [-] (66. D. Bláha [-] ) , T. Řehulka [-] (83. M. Klár [-] ) , J. Morys [-]

ŽK: 83. V. Kober .
Počet diváků: 28. Rozhodčí: SLANÝ Jan - TOMAI Martin, KARAS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.