Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto: Hradec dostal doma sedmičku od Suchých Lazců


Branky


0

Jak se utkání vyvíjelo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas se pro domácí celek vyvíjel velmi nešťastně. Nejenže byla jejich tradiční sestava výrazně obměněna z důvodu nepřítomnosti nejméně 5 hráčů, prohrávat ve 4. minutě 2:0 taky moc na klidu a pohodě nepřinese. Hradečtí se v úvodu skoro ještě nedotkli míče a jejich nový brankář Václav Sýkora musel ve 2. minutě lovit míč ze sítě. Po rohu a nedůsledném odkopu míč doputoval na hranici šestnáctky a Michal Adamčík prostřelil, co se dalo. 0:1. O dvě minuty později se mohli opět radovat sucholazečtí, když se po zavávání domácí obrany míč dostal k Ondřeji Vlhovi a ten nekompromisně napálil míč za záda překvapeného Václava Sýkory. 0:2. Pohroma mohla už přijít v 10. minutě, kdy domácí Martin Škrobánek namazal míč soupeři, avšak záludnou střelu z úhlu Václav Sýkora bravurně vytáhl na roh. Pak se hradečtí pomalu vzpamatovávali a hra se vyrovnala. V 36. minutě však ve vlastním pokutovém území ztratil nepochopitelnou kličkou míč Tomáš Moc a hosté trestali Ladislavem Kožušníkem. 0:3. Ve 39. minutě se v celé své parádě předvedl domácí gólman Václav Sýkora, který chytil nebezpečnou střelu. Závěrečné slovo prvního dějství však měli domácí, kdy si na roh Tomáše Manderly naběhl Marek Šimeček a jeho jedovatá střela skončila na tyči.

 

Do druhého poločasu šla domácí družina plna odhodlání výsledek korigovat. Zmrazení však už přišlo v 47. minutě. Na dlouhý centr za obranu domácích si naběhl Ondřej Vlha a střelou z 11 metrů nedal Václavu Sýkorovi šanci. 0:4. O čtyři minuty později se konečně mohli radovat hradečtí hráči i jejich neúnavní povzbuzující fanoušci. Tomáš Moc vysunul ze středu hřiště do rychlého náběhu Matyáše Lichého, ten si v šestnáctce hostí obešel dva protihráče a bombou pod břevno zavěsil. 1:4. V té chvíli se domácí mužstvo zdálo být i opticky lepší, jenže další rána pod pás přišla v 56. minutě. Po rohu a závaru před Sýkorovou bránou míč uklidil do jeho sítě sucholazecký David Laub. Minutu na to si vykoledoval faul ve velkém vápně domácí Tomáš Moc, ale jako exekutor pokutového kopu zcela zklamal. Jeho penalta zamířila vysoko nad. Z rychlého protiútoku dokonce Hradec ještě inkasoval, a to z kopačky hostujícího kanonýra Ondřeje Vlhy. 1:6. V 73. minutě se ve slibné šanci ocitl domácí Matyáš Lichý, ale jeho ukvapené bodlo mířilo vedle brány. Kosmetický výsledek zápasu upravil v 86. minutě Havelka. Skóre už do konce tragického utkání pro domácí zůstalo svítit na stavu 1:7.  

 

Autor: René Černohorský

Foto: Petra Škvárová



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
René Černohorský (sportovní vedoucí mužstva TJ Hradec nad Moravicí): Komentář k takovému zápasu se hledá jen velmi těžce. Naše první utkání jara a byl to totální krach, výbuch a rozčarování. Hráči základní sestavy si odjeli na dovolenou, měli pracovní povinnosti, jsou "vykartovaní", případně nemocní nebo mají různá zranění a tak do zápasu museli naskočit 4 dorostenci. Ač je výsledek velmi divoký, právě naše fotbalové mládí dalo do zápasu maximum a pralo se s nepříznivým vývojem zápasu a skvělou hrou soupeře. Zápas jsme si prohráli už v úvodu. Nejenže tedy chybělo 5 hráčů z pomyslného základu, ale ve 4. minutě prohrávat 2:0 je opravdu dost špatné. Hosté byli o třídu lepší a my jsme působili křečovitým dojmem. Za stavu 4:0 jsme dali branku a v té době byla hra i docela vyrovnaná s šancemi na obou stranách. Dokonce jsme kopali penaltu, kterou jsme bohužel nedali a z následného protiútoku jsme opět inkasovali. Pak už jsme jen toužebně čekali na konečný hvizd rozhodčích. Je třeba rychle tento zápas hodit za hlavu a opět nabrat sílu a přesvědčení v úspěch. Touto cestou bych chtěl poděkovat dorostencům za obrovskou snahu a našim fantastickým divákům za trpělivou podporu.




Sestavy


TJ Hradec n/M
V. Sýkora [-] - T. Hebelka [-] , T. Manderla [-] , R. Holuša [-] (68. M. Černín [-] ) , M. Škrobánek [-] , T. Wiweger [-] (66. N. Lichý [-] ) , M. Lichý [-] , J. Kvasnička [-] , R. Kellner [-] (27. M. Šimeček [-] ) , D. Škvára [-] (35. T. Moc [-] ) , R. Dušek [-]

TJ Suché Lazce
A. Tichý [-] - F. Balda [-] , D. Laub [-] , D. Kostka [-] , V. Kožušník [-] (60. A. Orel [-] ) , M. Adamčík [-] , O. Vlha [-] , M. Havelka [-] , J. Feher [-] , T. Herudek [-] , A. Židek [-] (72. L. Lenc [-] )

ŽK: 76. M. Lichý , 77. T. Moc .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: JURAJDOVÁ Lenka - JUŘIČKA Jiří, LEVINGER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.