D. Klinger 63. (p.)
1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 15:00

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Bruntálu vrátila Hošticím podzimní porážku


Branky


0

Report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní  utkání jarní části sezóny má za sebou naše rezerva. Přijeli jsme v nekompletní sestavě, ale na hřišti to nebylo vůbec znát.
Hned ve 2.minutě se po dlouhém Šidlákově výhozu dostal do brejkové situace Hendrych a ten nás poslal do vedení. Těžký terén komplikoval oběma týmům kombinační hru. K vidění byla řada soubojů a především domácí spoléhali na nakopávané míče. Několikrát jsme měli i štěstí, když už nás nezachránil skvěle chytající Šidlák, pomohla nám střelecká nemohoucnost domácích hráčů. Také my jsme měly šance, ale chyběl nám klid v koncovce.

 

Do druhého poločasu jsme nastoupili v defenzivnějším rozestavení a chtěli jsme se spoléhat především na standardní situace a brejky. Domácí se snažili o vyrovnání, ale do vážnějších šancí jsme soupeře nepustili. Naopak v 58.minutě  jsme to byli my, kteří jsme se gólově prosadili. Po Barteskově rohovém kopu se na zadní tyči objevil Martin Rončák a s trochou štěstí rozvlnil domácí síť.  Soupeř vrhl všechny síly do útoku a bylo z toho několik nebezpečných závarů v našem pokutovém území. A domácí se dočkali snížení, když po Šidlákově faulu na Erika Klingera byl nařízen v 63.minutě pokutový kop, který Dominik Klinger bezpečně proměnil. To domácí ještě více nabudilo, ale naše výborně organizovaná obrana držela soupeře na uzdě. V 79.minutě přišla Barteskova paráda. Postavil se k rozehrání přímého kopu a z 25 metrů poslal nechytatelný pozdrav domácímu brankáři. Z tohoto direktu se už domácí nedokázali vzpamatovat. V poslední minutě ještě zvýraznil naši výhru opět Hendrych, který využil fatální chyby domácího obránce Erika Klingera.  

 

zdroj: http://www.fcsobruntal.cz



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - E. Klinger [-] , M. Slíž [-] (66. M. Kokošek [-] ) , D. Kašný [-] , M. Kara [-] , J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] , M. Elek [-] , M. Unruh [-] (78. T. Marek [-] ) , D. Klinger [-] , P. Stříbrný [-]

MFK Bruntál B
J. Šidlák [-] - M. Rončák [-] (79. F. Gono [-] ) , J. Hynek [-] , M. Schovánek [-] , M. Cabal [-] , J. Zetek [-] , L. Vojtík [-] , J. Žatka [-] , M. Piňos [-] , S. Barteska [-] , J. Hendrych [-]

ŽK: 44. L. Vojtík , 81. F. Gono , 85. J. Hendrych .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: KOLEČKÁŘ Antonín - PORUBEK Václav, MORAVEC Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.