Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brušperk přejel Dobrou


Branky


3
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po porážce v Jablunkově nás čekalo další utkání, které jsme sehráli doma proti Dobré. Chtěli jsme odčinit nepovedené představení z minulého týdne, kde jsme schytali i díky rozhodčím debakl.

Do utkání jsme vstoupili velice aktivně, přesně tak, jak jsme si před zápasem řekli. Hned v 1.minutě mohl otevřít skóre utkání kapitán Polášek. Po perfektní individuální akci Laryše, který si položil hostujícího gólmana a poslal míč mezi penaltu a pětku, kde to dostal Radek jako na zlatém podnose, zívala na něj odkrytá brána, ale moc se soustředil na to aby jí trefil, nevšiml si jediného hráče hostů na čáře a bohužel jej nastřelil. I nadále jsme pokračovali v dobré hře a šli jsme si za vedoucím gólem, který se dostavil v 10.minutě, kdy své zaváhání z úvodu utkání odčinil Polášek, napřáhl z poza šestnáctky a otevřel skóre utkání 1:0. Jak už to tak u nás bývá, po vstřelené brance jsme polevili a na tom budeme chtít zapracovat v letní přestávce, ať už se nám to nestává. Soupeř začal být nebezpečný a celý první poločas se snažil o vyrovnání. Naštěstí jsme v tomto utkání bránili celkem zodpovědně, spoustu střel jsme dokázali zablokovat, když už jsme to nezablokovali, tak byl soupeř nepřesný a nebo byl připravený Murín. Z naší strany byl výkon až do přestávky nemastný neslaný.

O přestávce jsem se snažil klukům vlít sebevědomí do žil, jelikož mi přišlo, že byli zbytečně nervózní a přitom nechápu z čeho. Vždyť my jsme hráli doma, my jsme vedli- 1:0 a víme o svých kvalitách, tak se přeci nemáme čeho bát. V některých momentech mi kluci dokonce přišli až ustrašení, jen aby neudělali chybu, ale takhle se hrát nedá.

Druhá půle ale stejně začala v podobném duchu, hosté kousali a tlačili se za vyrovnávací brankou. I když i my jsme si vytvořili dvě velice nadějné situace, v obou měl prsty opět agilní Polášek, ale toho v obou případech vychytal mladý, ale velice dobře chytající gólman hostů. Uklidnění přišlo v 58.minutě, po pravé straně se protlačil a skvěle uvolnil mladičký Šimon, zvedl hlavu a našel na rohu šestnáctky koho jiného než Poláška, ten křižnou ranou na zadní tyč nedal brankáři sebemenší šanci-2:0. Sotva hosté rozehráli, lehkovážně přišli o míč, toho se zmocnil Vrána, kterého musela hostující obrana zastavit pouze za cenu faulu. K trestnému kopu zhruba z 25.metrů se postavil Petr Cigánek a trefil nádherně ten samý růžek brány, jako před chvíli Poles, tam se nějakou dobu pavouci neukážou - 3:0. Drtivou pětiminutovku jsme završili v 62.minutě a to když Polášek odmítl hattrick, nastřelil břevno, odraženého míče se zmocnil Laryš a bez problémů ho uklidil do sítě 4:0. Poté už jsme se až do konce utkání nedokázali prosadit i když jsme na to šance ještě měli, ale za tohoto stavu nás to mrzet nemuselo. Zato soupeř se přece jenom dočkal čestného úspěchu, v 79.minutě  korigoval výsledek na konečných 4:1 zásluhou Kuby Ursíniho.

Chtěl bych klukům poděkovat za to, že si má slova o přestávce vzali k srdci a dokázali tu nervozitu ze sebe alespoň částečně otřepat. Věřím, že se nám alespoň výsledkově podařilo odčinit předešlou porážku, herně se pořád hledáme, ale věřím tomu, že se to bude zápas od zápasu jen a jen zlepšovat. Tímto bych vás chtěl všechny pozvat na další utkání, které sehrajeme opět doma v sobotu 9.6.2018 od 17:00 díky.



Sestavy


SK Brušperk
M. Murín [-] - - K. Neumann [-] - F. Szkuta [-] , P. Lisický [-] (53. D. Vrána [-] ) , R. Polášek [-] (70. M. Vojtek [-] ) , T. Boráň [-] (78. J. Ševčík [-] ) , D. Cigánek [-] (81. A. Havlíček [-] ) , V. Šimon [-] , P. Cigánek [-] , J. Blahut [-] , D. Laryš [-] (76. J. Čejka [-] )

TJ Sokol Dobrá
M. Hanke [-] - J. Alexa [-] , P. Platoš [-] , D. Javorek [-] , D. Šmahaj [-] (64. J. Filipčík [-] ) , L. Papřok [-] , J. Ursíni [-] , L. Šmahaj [-] , M. Novák [-] , F. Georgiovský [-] , T. Bařina [-] (60. P. Malchárek [-] )

Počet diváků: 87. Rozhodčí: KLIMEK Tomáš - FARNIK Lukáš, JURYGÁČEK René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích