0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Datyni zatím postup unikl


Branky


3
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V případě výhry, si s předstihem mohli Jestřábi zajistit postup do krajského přeboru. Na velmi dobře připraveném hřišti, Datyně kombinovala a snažila se prolomit hostující obranný val. To se jim také podařilo, ale hostující brankář svůj tým 2x podržel. Hrabová v 15. Minutě zahrávala volný přímý kop, který našel hlavu svého útočníka. Ten přeloboval Vasilka, ale míč skončil na břevně. Převážnou většinu časy, měli míč na kopačkách domácí a z toho vyplynuly dvě šance Marka, které ale opět lapil hostující brankář. Po jednom z rohových kopů, střílel z 18ti metrů Tomašák. Na jeho střelu brankář rezignoval, ale na brankové čáře ho u tyče zastoupil jeden z obránců, kde míč odkopl do bezpečí. Po neproměněných domácích šancích, udeřila z ojedinělé střely Hrabová. K hostujícímu útočníkovu Šimonovi, se dostal odražený míč. Šimon dokázal obehrát Dostála a střelou k tyči poslal hosty do vedení. Po této brance se Hrabová stáhla do obrany a domácí marně dobývali jejich bránu.

Ve druhém dějství se Hrabová stáhla hluboko před svou bránu a soustředila se na bránění výsledku a brejky. Datyně se postupně dostávala k hostující brance ale finální přihrávky nebyly přesné nebo si hostující hráči poradili. Několik rohových kopů bylo domácími také nevyužito. Blížil se konec zápasu a domácí přeskupili všechny své síly do útoku. To se ale 5 minut před koncem nevyplatilo, protože čerstvý hráč z lavičky utekl domácí obraně a ocitl se sám před domácí bránou. Tento hráč zvolil místo kličky brankáři střelu, ale tu mu Vasilko vyrazil na roh. Zbytek utkání se domáci snažili ale hosté už vše ubránili.



Sestavy


TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - T. Kaduch [-] , T. Kodenko [-] (77. J. Vandriak [-] ) , A. Kučera [-] (65. R. Baláž [-] ) , R. Pištěk [-] , P. Tomašák [-] , J. Marek [-] , K. Rozsíval [-] , L. Dostál [-] , T. Gistinger [-] (68. V. Masopust [-] ) , J. Dolák [-]

TJ SOKOL Hrabová
P. Kavulok [-] - M. Šimon [-] , J. Krpec [-] , I. Forman [-] (75. V. Kroker [-] ) , M. Ročňák [-] , V. Ciesarik [-] , D. Líbař [-] , M. Gomola [-] , M. Mohelník [-] , O. Ciesarik [-] , M. Kot [-]

ŽK: 40. T. Kodenko , 69. T. Gistinger - 31. M. Mohelník , 71. D. Líbař , 76. V. Kroker .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BORÁŇ Tomáš - OPĚLA Robin, ZÁVODNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích