4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jablunkov vypráskal Brušperk


Branky


13. T. Nieslaník , 59. P. Raszka , 78. T. Nieslaník (p.) , 82. P. Raszka - 69. D. Laryš
3
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Další utkání nás čekalo po třech vítězstvích v řadě na půdě Jablunkova, který je hlavně na domácí půdě velice silný. Bohužel jsme jeli k utkání bez čtveřice zraněných hráčů Cigánek Petr, Polášek, Bogdan a Zajac. Samozřejmě se na to nechci vymlouvat, protože dostali šanci zase další kluci.

Do utkání jsme nevstoupili vůbec dobře, soupeř nás zatlačil a do 10.minuty si vytvořil tři velice dobré příležitosti, naštěstí je neproměnil a já si říkal, tak toho pojďme využít my.  Bohužel jsme lacině přišli na půlce o míč, Cigánek přihrál nepřesně domácím, ti toho využili a vypracovali si rohový kop. Domácí ho rozehráli na zadní tyč, kde jsme trestuhodně nechali Havlíčkem úplně volného nejlepšího střelce domácích Nieslaníka a ten hlavou ve 13.minutě otevřel skóre 1:0. Do poločasu se hrál fotbal hlavně po šestnáctky, za zmínku stojí jen naše dva pokusy z dálky, o které se postarali Laryš a Šimon, oběma moc nechybělo a tak se šlo do šaten za stavu 1:0 pro domácí.

O poločase jsem udělal jednu změnu, poslal jsem do hry opět mladého Čejku místo Havlíčka. Kluky jsem o poločase chtěl vybičovat k úplně jinému výkonu, než předvedli v první půli, protože takhle se o mistrovské body nehraje. Nabádal jsem je k daleko větší aktivitě, ať přitlačí v soubojích a minimálně ať se domácím vyrovnají v té tvrdosti.

Do druhé půle jsme vstoupili poměrně slušně, ale nepodařilo se nám vyrovnat. Soupeř toho využil a hned z první vážnější situace ve druhém poločase zvýšil na 2:0 - Raszka 59.minuta. V 69.minutě jsme vykřesali naději a to když snížil na rozdíl jedné branky agilní Šimon 2:1. Poté vzal otěže utkání do svých rukou hlavní arbitr, na polovině neodpískal jasný faul na Blahuta, nechal ve hře pokračovat a po lehkém kontaktu Neumanna se soupeřem neváhal nařídit pokutový kop, běžela 78.minuta a domácí Nieslaník nedal našemu Murínovi šanci 3:1. V závěru už jsme se na nic nezmohli, pouze rozhodčí neviděl jasnou penaltu, tentokrát na druhé straně, kdy byl jasně držen Boráň. Poté jsme inkasovali ještě jednu branku a to v 87.minutě z kopačky Raszky 4:1.

Závěrem bych chtěl říct, že se určitě nevymlouváme na rozhodčího, jelikož jsme si v tomto utkání body nezasloužili. Svým výkonem a hlavně přístupem jsme si je prostě dnes nezasloužili, ale je taky pravda, že rozhodčí to utkání moc nezvládl. Nicméně jedeme dál a 48 bodů, které jsme si dali za cíl po utkání s Datyněma je pořád hratelných, tak nás přijďte podpořit v neděli 3.6. hrajeme doma s Dobrou od 17:00. Díky

 



Sestavy


1. FK Spartak Jablunkov
V. Bruk [-] - P. Raszka [-] (86. Z. Gurecký [-] ) , T. Nieslaník [-] , M. Sikora [-] , J. Lachowicz [-] (74. T. Martynek [-] ) , M. Hupka [-] , R. Szotkowski [-] , M. Cienciala [-] , T. Bulawa [-] , M. Hudzieczek [-] , L. Komár [-] (85. L. Michálek [-] )

SK Brušperk
M. Murín [-] - M. Vojtek [-] (57. M. Brejla [-] ) - K. Neumann [-] - A. Havlíček [-] (46. J. Čejka [-] ) , P. Lisický [-] , F. Szkuta [-] , D. Cigánek [-] (68. J. Ševčík [-] ) , V. Šimon [-] , T. Boráň [-] , J. Blahut [-] , D. Laryš [-] (80. D. Vrána [-] )

ŽK: 56. D. Cigánek , 59. F. Szkuta , 78. K. Neumann .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Sivera Jan - SZWED Marek, BEDNÁŘ Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů