2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice nezaváhala ani v Hrabové


Branky


14. D. Nováček , 74. M. Kot - 8. L. Teofil , 12. T. Kisza , 58. J. Rusz , 68. R. Badura
3

Ani Hrabová nedokázala ukončit teď již desetizápasovou bilanci bez porážky. Náš tým do duelu vstoupil výborně a již v úvodní čtvrt hodině si získal dvoubrankový náskok. Do poločasu sice přišla komplikace, po pauze už však domácí netrápili a zápas jsme v pohodě dovedli do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Do zápasu v Hrabové vstoupili naši hráči doslova jako uragán a již brzy si udělali náskok pro druhé vítězství na hřišti soupeře v sezoně. Hned v 7´ se dostal k hlavičce Lukáš Teofil a potvrdil střeleckou formu z posledních zápasů. 0:1. Jen o pět minut později se naši hráči radovali podruhé, Badura dobře vystřelil z dálky, brankář míč jen vyrazil a dobíhající Kisza neměl problém skórovat. 0:2 . Ještě neuběhla ani první čtvrthodina a skóre se opět měnilo, domácí Nováček se dostal sice z ofsajdu k úniku ale branka přesto platila. 1:2 Navýšit vedení mohli rychle Liberda, kterého zablokovala obrana a Badura, jehož křížná střela mířila těsně vedle. Domácí se poté rozehráli a byli lepším týmem, vyrovnání zabránil skvělý brankář Galusik který vytáhl do poločasu dva výborné zákroky.    Druhý poločas už probíhal v režii jednoho mužstva a to toho našeho. Dokázali jsme podržet míč, domácí jsme nepustili téměř za polovinu a bylo jen otázkou času, kdy navýšíme skóre. To se povedlo po hodině hry Ruszovi, který si chytře naběhl na rohový kop na zadní tyči a s tečí skóroval. 1:3 V 68´ vysunul přesnou uličkou Liberda za obranu domácích Baduru a ten neměl problém sám před brankářem přesně zakončit. 1:4 Skóre mohli navýšit ještě Lukáš Teofil, který po centru Liberdy  zazdil 10000% šanci. Poslední slovo tak měli domácí když se trefil Kot, na importu tří bodů do Bystřice se ale nic nezměnilo.



Více zde: http://www.fotbal-bystrice.cz/news/nezavahali-jsme-ani-v-hrabove-a-pripisujeme-dalsi-tri-body/



Sestavy


TJ SOKOL Hrabová
P. Kavulok [-] (75. T. Herda [-] ) - J. Kroker [-] (30. M. Pivko [-] ) , J. Krpec [-] (77. T. Brablec [-] ) , D. Nováček [-] , M. Kot [-] , M. Ročňák [-] , M. Gomola [-] , M. Mohelník [-] , O. Ciesarik [-] , F. Bahr [-] , I. Forman [-] (70. D. Líbař [-] )

TJ Bystřice
J. Galusík [-] - F. Buryan [-] , R. Badura [-] , B. Krezelok [-] , M. Teofil [-] , T. Kisza [-] (79. T. Fober [-] ) , A. Liberda [-] , J. Rusz [-] , D. Kantor [-] , L. Teofil [-] , I. Martinčík [-]

ŽK: 61. M. Mohelník - 15. J. Rusz , 42. D. Kantor , 48. I. Martinčík , 74. J. Galusík .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: ŽÁČEK Marek - POBOŘIL Radek, KYSELÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích