0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Datyně splnily roli favorita


Branky


3

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jelikož během zimní pauzy odešel klubu z Vendryně hlavní mecenáš, za penězi odešla také většina hráčů A-týmu. Jaro tak Vendryně hraje převážně s fotbalisty z bývalého B-týmu, který se během zimy odhlásil z F-M okresní soutěže.

V prvním poločase drželi většinu času míč na kopačkách Datyňští ale šancí si vypracovali po málu. Vendryně dobře bránila ale hra dopředu byla slabší. Kromě dvou méně nebezpečných střel, obrana Datyň vše ubránila. Datyně poslal do vedení Gistinger, který poslal míč hlavou do sítě, efektivní rybičkou.

Začátkem druhého poločasu pokračovala dominance Datyň, ale k zakončení se skrz hluboký obraný blok nedostala. Ojedinělou akcí mohli domácí srovnat ale se střelou ze středního úhly vně 16-ky, si Vasilko poradil. Převaha hostů pokračovala ale uklidňovací branka přišla až v 79. Minutě, kdy se po rohovém kopu opět hlavou prosadil Gistinger. Datyně mohla přidat další branky a Balážovu střelu z voleje, vyrazil fantastickým zákrokem domácí brankář a ostatní akce skončily nevyužité.

Po 2 remízových zápasech si tak Jestřábi připsali plný počet bodů a díky nedělnímu zaváhání Brušperku v Jablunkově, se na čele soutěže vyhřívají o 6 bodů před Dobraticemi a 7 před Brušperkem.

 

zdroj: Datyně - facebook



Sestavy


TJ Vendryně
D. Košůt [-] (46. B. Holboj [-] ) - D. Sikora [-] , R. Ťupa [-] - J. Pilch [-] , M. Hulboj [-] - D. Szymczyk [-] - V. Divina [-] (72. M. Fojcik [-] ) , T. Guznar [-] , J. Wawreczka [-] , A. Palik [-] (76. B. Vitek [-] ) , J. Jochymek [-]

TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - T. Kodenko [-] (83. V. Masopust [-] ) , J. Dolák [-] , P. Tomašák [-] , K. Rozsíval [-] , R. Baláž [-] , L. Dostál [-] , L. Stebel [-] , T. Gistinger [-] , T. Kaduch [-] , A. Kučera [-]

ŽK: 38. M. Hulboj , 43. T. Guznar - 22. R. Baláž , 22. T. Kodenko .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PODRACKÝ Pavel - ADAMEC Jiří, POLEDNÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů